عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 19 مرداد 1394
بازدید : 1006
نویسنده : فــردیـن احـمدی

علی قریشی چگونه خالو کریم هرمزگان شد

بازیگر توانا صدا وسیمای مرکز خلیج فارس با اشاره به اینکه هنرمند اول باید هنرمند خانواده اش باشد،گفت : اگر هنرمند برای خانواده اش خوب هنرمندی کرد هنرمند خوبی برای مردم و جامعه خواهد بود .

به گزارش عصر بشاگرد ،علی قریشی معروف به “خالو کریم” یکی از شادی آورترین هنرمند هرمزگانی در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده اظهار کرد : از سال 1383 به استخدام صدا و سیما در آمدم و از سال 1372 در این سازمان مشغول بکار شدم و کار خودم را از رادیوی مرکز خلیج فارس شروع کردم .

 khalokarim

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فرهنگ کده که چی شد به خالو کریم مشهور شدید؟ افزود: سال ۷۲ تو مدرسه سید حسن دانشور درس میخوندم که یه نمایش به اسم جاسم گدا رو با بچه های مدرسه بازی کردیم و اون بازی تو سن۱۲ سالگی واسه من نقطه شروع شد و من توسط خانم سقایی و مرحم دادوند استعدادیابی شدم و آقای دادوند از من تست گرفتن و بهم پیشنهاد دادن که میایی تو صداسیما و برای برنامه ها نقش بازی کنی؟ منم گفتم خدا کریمه که ایشون گفتن ای خالو اسم کریمم بد نیستا و اینجوری شد که خالو کریم شدم .

 

قریشی بیان داشت : با اینکه مردم همیشه بنده رو خندان و شاد دیده اند و دوست دارم همیشه این حس را داشته باشم و تنها چیزی که در زندگی منو ناراحت می کند بیماری فرزندم است که به لطف خدا و دعای مردم خوب برطرف شده است .

 

وی ادامه داد : سریالی در مراحل تهیه آزمایشی با حضور بنده در مرکز خلیج فارس در دست تهیه است که از این مرکز بزودی پخش خواهد شد .

 

خالو کریم با توجه به تشیع پیکر مطهر شهدا در برخی نقاط استان هرمزگان گفت : شهدا اسطوره های استان و کشورند و ما هر چه داریم از شهدا داریم شهدا رفتند تا ما  فرهنگ سازی کنیم امنیت حاضر حاصل جانفشانی های شهدای اسلام وانقلاب است و اگر شهدا نبودند ما نیز امینت نداشتیم .
وی با بیان اینکه تمایلی ندارم که سایر لهجه ها یا فرهنگ ها رو وارد شخصیت بکنم افزود: خالو کریم با این تیپ و شخصیت بین مردم جا افتاده است.

 

قریشی اضافه کرد : اولین نقشی که برای تست در صدا و سیما بازی کردم نقش یه پیرمرد بود و پولش رو گم کرده بود و به همه هم مشکوک بود.

 

خالو کریم در ادامه گفت : شروند خونی رو از پدرم من از بچگی تو همون مسجد محله پانهو که بودیم و بابام مداحی میکرد بدون هیچ کلاس حرفه ای ازش یاد گرفتم .

 

قریشی تصریح کرد : اگر شخصیت خالو کریم نباشم دیگه اصلا بازی نمیکنم و دوست ندارم شخصیتی جز خالو کریم داشته باشم و کار جدی اصلا به روی من نمیاد.

 

وی با بیان اینکه از این همه سفر کردن خسته نشده ام بیان کرد : خالو کریم از شروند خوندن و سفر کردن به خدا قسم که خسته نمیشه و خالو کریم تا حالا بیش از 500 روستا رو سفر کرده جوری شده که بهش لقب مارکوپلو رو دادن حتی برای دیدن رویمردم ، دیگه سختی براش مهم نبوده و نیست یه بار یادمه سال۸۷ بود که ۴۵ دقیقه با الاغ ، سواری کردم تا  به شهر شیب در بشاگرد برسم.

 

منبع:فرهنگ كده



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار فرهنگی هنری , ,
:: برچسب‌ها: خالوكريم هرمزگان , علي قريشي , شبكه خليج فارس , شهرستان بشاگرد , هنرمندهرمزگاني , صداسيماي هرمزگان ,
تاریخ : شنبه 17 مرداد 1394
بازدید : 474
نویسنده : فــردیـن احـمدی

نماینده مردم شرق هرمزگان درمجلس شورای اسلامی مطرح کرد

توقف احداث بیمارستان دوم میناب به سبب توقعات بالای بخش خصوصی

نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توقف احداث بیمارستان دوم میناب،توقعات بالای بخش خصوصی را علت اصلی این وقفه اعلام کرد.

بیمارستان دیر

 

به گزارش عصر بشاگرد ؛سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهيمي در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در میناب با اشاره به ضرورت توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در شرق هرمزگان اظهار داشت:پروژه بیمارستان دوم میناب با توجه به محوریت شهرستان میناب در شرق استان برای کمک به خدمات ارائه شده در این شهرستان در دستور کار قرار گرفته بود.

 

وی ادامه داد: این بیمارستان که سالها به‌عنوان یک مصوبه در دستور کار قرار داشت در اوایل امسال با استقبال بخش خصوصی برای مشارکت و احداث ، کلنگ زنی شد و مکاتبات آن جهت دریافت مجوز احداث به انجام رسید.

 

هاشمی تصریح کرد: قرار بر این بود که بخش خصوصی با مشارکت در احداث این بیمارستان به عنوان سهام‌دار از درآمد آن بهره‌مند شود و طبق این قرار تفاهم شد تا عملیات احداث پس از اخذ مجوزات لازم آغاز شود.

 

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی  در ادامه با اشاره به درخواست های نامعقول بخش خصوصی جهت دریافت زمین بیمارستان شهید بهشتی میناب و همچنین زمین بیمارستان دوم این شهر افزود: بخش خصوصی در قبال دریافت این دو زمین پیشنهاد ساخت یک مرکز درمانی 32 تخت خوابی  در محوطه بیمارستان حضرت ابوالفضل را داد.

 

وی با رد این پیشنهاد تاکید کرد: با پیگیری‌های انجام شده بالغ بر 20 میلیارد ریال اعتبار برای احداث بیمارستان دوم میناب تخصیص داده شده است که با تلاش مضاعف به دنبال اخذ اعتبارات ملی بیشتر برای آغاز عملیات احداث در اسرع وقت هستیم.

 

اورژانس هوایی را با جدیت دنبال می‌کنیم

 

هاشمی نخلی به ضرورت توجه بیشتر مدیران ارشد استان به حوزه درمان به ویژه در شرق استان به واسطه تمرکز تجهیزات تخصصی و متخصصین از عدم وجود اورژانس هوایی در استان انتقاد کرد و اظهارداشت: تجهیز پایگاه امداد هوایی در استان هرمزگان با این وسعت و تعدد جزایر یک نیاز جدی است.

 

نماینده مردم شرق هرمزگان درمجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید داشت: تاکنون 15 استان در کشور به بالگرد و اورژانس هوایی مجهز شده‌اند و با پیگیری نمایندگان 15 استان دیگر با تصویب و تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار جهت تامین بالگرد و تحویل آن به جمعیت هلال احمر در دستور کار قرار گرفته است.

 

حضور  پزشکان متخصص در بشاگرد

 

وی در پایان نامناسب بودن راه و آماده نبودن زمینه برای حضور پزشکان متخصص در بشاگرد را از عمده دلایل عدم حضور متخصص و غیرفعال بودن این بخش‌ها در بیمارستان این شهرستان عنوان کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده و تلاش مدیران دانشگاه علوم پزشکی به زودی قرار است با احداث منازل سازمانی، متخصصان را در قالب طرح در بشاگرد اسکان دهیم.

 

 

منبع:خبرگزاري مهر



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار فرهنگی هنری , ,
:: برچسب‌ها: حضور پزشکان متخصص در بشاگرد , خبرگزاری تسنیم , احداث بيمارستان جديد ,
تاریخ : شنبه 17 مرداد 1394
بازدید : 395
نویسنده : فــردیـن احـمدی

هجوم دریاخواران به سواحل جنوب/ ارسال پرونده‌ها به مراجع قضایی

دریاخواران علاوه بر سواحل شمالی کشور به سواحل جنوبی هم وارد شده‌اند به گونه‌ای علاوه بر تجاوز به حریم دریا، مناطق حفاظت شده را هم تخریب کرده‌اند.

 

به گزارش عصر بشاگرد، زمین خواری و جنگل خواری دو پدیده‌ای است که در سالیان گذشته به جان منابع طبیعی کشور افتاده و صدمات زیادی را به جنگل‌ها و محیط زیست کشور وارد کرده است و با وجود تلاش‌هایی که برای جلوگیری از این تخلفات در منابع طبیعی کشور شده اما بازهم تخلفات دامنه دار در مناطق روستایی به خصوص در شمال کشور موجب افزایش این پدیده و نابودی بیشتر جنگل‌های کشور شده است.

اما در سا‌ل‌های اخیر موضوعی که به زمین خواری و جنگل خواری اضافه شده، دریاخواری است به‌طوری‌که متخلفان علاوه بر اینکه درختان را قطع کرده و یا زمین‌ها را صاحب می‌شوند، وارد حریم دریاها و رودخانه‌ها شده و اقدام به خشک کردن آب‌ها و ساخت و ساز می‌کنند؛ موضوعی که علاوه بر نابودی جنگل‌ها و مراتع به محیط زیست دریا هم آسیب وارد می‌کند.

در سالیان گذشته دریاخواری در شمال کشور بیش از جنوب بوده است اما در چند وقت اخیر، شدت تخلفات به حدی شده که در جنوب کشور هم این پدیده در حال افزایش است به طوری که در مناطق کم عمق، اقدام به خشک کردن دریا کرده و بدون توجه به حریم ۶۰ متری دریا، ساخت و ساز می‌کنند.

هرچند که متخلفان طیف وسیعی از افراد مختلف را شامل می‌شوند اما در این میان، نهادها و سازمان‌های عمومی هم به چشم می خورند که بدون توجه به قوانین، اقدام به دریاخواری کرده و علاوه بر دست درازی به بیت المال به محیط زیست هم آسیب فراوانی وارد می‌کنند.

امروزه گشتی در جزیره کیش و قشم که از بزرگترین جزایر خلیج فارس هستند و سالانه تعداد زیادی از گردشگران از این جزایر بازدید می‌کنند، نشان می‌دهد که این جزایر به محلی برای دریاخواران تبدیل شده تا در کنار تجاوز به حریم دریای خزر در شمال کشور، این مساله در جنوب هم گسترش پیدا کند.

هرچند که در دو سال گذشته سعی شده با متخلفان برخوردهای قانونی صورت گیرد اما همچنان بخش بزرگی از این دریاخواران مشغول ساخت و ساز هستند و به نظر می‌رسد که دست دولت هم به این افراد نمی‌رسد.

پیگیری حقوقی تخلف منطقه آزاد کیش

در این رابطه پیروز حناچی در گفتگو با مهر با بیان اینکه باوجود تلاش‌های شورای عالی شهرسازی اما بازهم این تخلفات ادامه دارد، گفت: از ابتدای شروع به کار در شورای عالی شهرسازی و معماری تلاشمان این بوده تا از تخلفات جلوگیری کنیم اما میزان تخلفات بالا است.

وی با اشاره به اینکه موارد دریاخواری را می‌توان مورد به مورد در کیش، رامسر، بندرعباس و دیگر مناطق دید، افزود: این موضوع هم مشابه کوه خواری، جنگل خواری و زمین خواری است به طوری که در مناطق شمال و جنوب کشور به خصوص در جزایر کیش و قشم علاوه بر اینکه به حریم دریا تجاوز شده بلکه در مناطق حفاظت شده اقدام به ساخت و ساز کردند به طوری که این مناطق تخریب شده است.

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری با اعلام اینکه متولی حریم ساحل و ساخت و ساز غیرمجاز در این محدوده، سازمان بنادر و دریانوردی است، ادامه داد: وقتی متخلفان در محدوده‌های خارج از شهر که جزو منابع طبیعی است، ساخت و ساز می‌کنند، طبیعی است که وارد حریم دریا هم بشوند، چراکه عارضه بی توجهی به منابع طبیعی، تعرض به نوار ساحلی هم خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص تخلف سازمان‌ها و نهادهای عمومی، گفت: قانون تفاوتی میان اشخاص حقوقی و حقیقی قائل نشده است و همه موارد تحت پیگیری قرار می‌گیرد؛ همانطور که یک مورد تخلف از سوی منطقه آزاد کیش در دوره‌های گذشته رخ داده بود که در حال تبدیل شدن به پرونده‌ای حقوقی است.

حناچی با اشاره به تخلفات پدیده شاندیز در کیش، گفت: این شرکت علاوه بر اینکه به حریم دریا تجاوز کرده، وارد منطقه حفاظت شده کیش شده و اقدام به ساخت و ساز کرده که در شورای عالی شهرسازی و معماری پیگیر این موضوع از طریق مراجع قضایی است.

وجود ۱۰۰ پرونده قضایی دریاخواری

همچنین در این رابطه محمدرضا الهیار عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی در گفتگو با مهر با بیان اینکه حریم ۶۰ متری دریا در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی است و تنها مرجع صدور مجوزهای ساخت و ساز در این محدوده این سازمان است، گفت: تهیه طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور که ۸ سال به طول انجامید و در سه مرحله انجام شد، مطالعات جامعی را برای ۵۸۰۰ کیلومتر از نوار ساحلی کشور انجام داد که براین مبنا این طرح تهیه شد و به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید.

الهیار با تاکید بر اینکه ما باید از نعمت سواحل استفاده کنیم، زیرا تاثیرات اقتصادی زیادی بر منطقه و کشور دارد، افزود: استفاده از سواحل باید با نگاه توسعه پایدار باشد تا به فکر نسل آینده هم باشیم نه اینکه با تخریب‌های غیرمجاز و ساخت و سازهای غیرقانونی نوار ساحلی کشور را از بین ببریم.

وی با اعلام اینکه بیش از ۱۰۰ پرونده قضایی در خصوص دریاخواری در مراجع قانونی گشوده شده است، گفت: بخش زیادی از مشکل ما در استان مازندران است که البته تمامی موارد در حال پیگیری است و کارگروه‌های مختلفی در استان‌ها تشکیل شده است. بر این اساس، سال گذشته اولین صدور احکام قضایی برای قلع بنا ۷ ساختمان صادر شد که این حکم به اجرا رسید.

سرپرست معاونت توسعه و تجهیز بنادر در سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه روند برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز تشدید شده است، اظهار داشت: سازمان بسیار بر این موارد تاکید دارد و اگر موردی بدون مجوز اقدام به ساخت و ساز کند، به شدت با آن برخورد می‌شود.

الهیار با اعلام اینکه مجوزهای سازمان براساس طرح مدیریت یکپارجه مناطق ساحلی کشور و الزامات ایمنی صادر می‌شود، گفت: ساخت و ساز در حریم ۶۰ متری دریاها ممنوع است اما متاسفانه برخی سازمان‌ها و نهادهای عمومی دولتی هم اقدام به ساخت و ساز در این حریم کرده‌اند که در حال پیگیری حقوقی آن هستیم.

وی ادامه داد: ساخت و ساز در حریم دریاها فقط برای بندر و یا کارخانه‌های ساخت شناور است که نیاز به دسترسی به آب دارند اما در دیگر موارد لزومی به ساخت ساختمان‌های دولتی در کنار دریا نیست، اما در چند سال اخیر عکس این موضوع را در سواحل مازندران دیدیم.

عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه رشد و توسعه در سواحل جنوب کمتر اتفاق افتاده است، گفت: برنامه سازمان بنادر این است که رشد و شکوفایی در این منطقه از کشور بیشتر شود و توسعه پایدار به این سمت برود، البته تمامی این اقدامات در چارچوب مجوزها انجام می‌گیرد.

الهیار در پاسخ به این پرسش که آیا آماری از دریاخواری در سواحل کشور دارید؟ گفت: آماری نداریم اما بیش از ۱۰۰ پرونده در محاکم قضایی داریم که در حال پیگیری آن هستیم، ضمن آنکه نیاز به هماهنگی سایر دستگاه‌های دولتی داریم تا هرچه سریعتر تخلفات انجام شده پیگیری شود.

وی با اشاره به تمهیداتی که برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم دریاها انجام شده است، افزود: براساس هماهنگی های انجام شده، به ساخت و سازهایی که در حریم دریاها قرار گرفته‌اند، خدمات رسانی در زمینه آب، برق و گاز نمی‌شود.

 

منبع: خبرگزاري مهر



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: هجوم دریاخواران به سواحل جنوب , تجاوز به حریم دریا , خبرگزاري مهر ,
تاریخ : شنبه 17 مرداد 1394
بازدید : 486
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 

تنها آموزشگاه رانندگی کیش ماه هاست که تعطیل شده و مردم برای گرفتن گواهینامه باید به شهرهای دیگر مراجعه کنند.

 328686-346x256

به گزارش عصر بشاگرد ازكيش؛ تنها آموزشگاه جزیره کیش که اقدام به اموزش رانندگی و صدور گواهینامه می کرد ماه هاست که تعطیل است و هنوز هم مسئولان نتوانسته اند برای رفع این مشکل چاره ای بیاندیشند.

فرناز محمدی، یکی از کیشوندان که مدتهاست برای گرفتن گواهینامه مراجعه کرده و هنوز هم موفق به ثبت نام نشده است می گوید: من که برای گرفتن یک گواهینامه نمی توانم یک ماه تمام در شهر دیگری بمانم.

وی افزود: علاوه بر هزینه های رفت و آمد یک ماه ماندن در شهر دیگر یعنی یک ماه سربار دیگران بودن و از کار و زندگی افتادن به نظر شما این درست است شهری که نزدیک به ۳۰ هزار نفر جمعیت آن هم جمعیت جوان دارد از داشتن یک آموزشگاه محروم باشد.

صابر حمیدی نیز که آموزش هایش نیمه کاره مانده است گفت: از وقتی که آموزشگاه بسته شده نمی دانم باید چه کار کنم. مدت ها به دنبال کار بودم و حالا که کار پیدا کرده ام از من درخواست گواهینامه کرده اند من باید در انتظار محلی برای آموزش و دریافت گواهینامه باشم.

وی ادامه داد: رفتن به شهر دیگر هزینه زیادی دارد به علاوه اینکه جایی برای ماندن در شهر دیگری ندارم.

سرگرد یونس شعبانیان معاونت اجتماعی فرمانده نیروی انتظامی ویژه کیش در این رابطه به خبرنگار ما گفت: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی و بحث خصوصی سازی بخشی از کارهای نیروی انتظامی نیز همانند فعالیت های پلیس به ۱۰+ و صدور گواهینامه به بخش خصوصی واگذار شده است که در جزیره کیش نیز این بخش به یک شرکت خصوصی داده شده بود که نزدیک به یک سال پیش مدیر این شرکت به دلایل شخصی اعلام کرد که توانایی ادامه فعالیت ندارد.

وی افزود: در این مدت نیروی انتظامی فراخوانی برای اعلام آمادگی یک شرکت جدید داده است و چندین نفر نیز اعلام آمادگی کردند که مراحل قانونی آن در حال طی شدن است اما این افراد نیز به دلیل هزینه های بالا در جزیره کیش و محدودیت های خاص که شرایط واگذاری این مجوز دارد تمایل چندانی نشان نداده اند.

این مقام مسئول تاکید کرد: در صورتی که این افراد همچنان تمایلی نشان ندهند به زودی با برگزاری کمیسیون فراخوان دیگری در جزیره کیش داده خواهد شد تا به امید خدا این مشکل رفع شده و با بازگشایی آموزشگاه رانندگی کیشوندان بتوانند برای دریافت گواهینامه اقدام کنند.

 

منبع: كيش پرس



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: آموزشگاه رانندگی کیش،تعطیل،گواهینامه،آموزشگاه رانندگی کیشوندان،جزيره كيش ,
تاریخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394
بازدید : 627
نویسنده : فــردیـن احـمدی
تشییع پیکر شهید آتش نشان برکت جوذری
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: شهید آتش نشان , بركت جوذري , هتل هرمزبندرعباس , شهيد بركت جوذزي , آتش نشان فداكار ,
تاریخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394
بازدید : 545
نویسنده : فــردیـن احـمدی
 
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از امروز با تضعیف سامانه کم فشار و تضعیف جریانات شرقی به تدریج پایداری جوی در بیشتر مناطق استان حاکم خواهد شد.
بارش باران در بشاگرد ، عصر بشاگرد
به گزارش عصر بشاگرد؛ سی‌سیپور افزود: دیروز خورگو با ۲۳ میلیمتر بیشترین میزان بارندگی در استان را به خود اختصاص داد.

وی گفت: همچنین ۱۵ میلیمتر باران در رودان، ۳ میلیمترباران در سیاهو، ۲ و نیم میلیمتر باران در خمیر و ۲ و ۳دهم میلیمتر باران در سردشت بشاگرد گزارش شده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود: در شبانه روز گذشته بستک با دمای ۴۴ درجه سانتی گراد گرمترین و سردشت بشاگرد با ۲۲ درجه سانتی گراد خنکترین شهرهای استان بودند.

سی سی پور گفت: از پایان هفته دمای هوا در هرمزگان افزایش می یابد و تا هفته آینده ادامه خواهد داشت.

وی افزود: طی ساعات بعد از ظهر امروز با رشد ابرهای محلی وقوع رگبار خفیف در ارتفاعات هرمزگان دور از احتمال نیست.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: وزش باد جنوب غربی پدیده غالب دریایی در ساعات بعد از ظهر امروز است.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران


:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: هواشناسی هرمزگان , بارش‌های تابستانی در هرمزگان , رشد ابرهای محلی وقوع رگبار خفیف در ارتفاعات هرمزگا ,
تاریخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394
بازدید : 494
نویسنده : فــردیـن احـمدی

بیمارستان قدیم قشم پروژه بعدی زمین خواری / وقتی تجارت جایگزین سلامت می شود + سند

بیمارستان فاطمه الزهرا(س) که یکی از پرحاشیه ترین بیمارستان های استان هرمزگان در چند سال گذشته بوده است ، امروز برخلاف میل مردم ، امامان جمعه شهرستان قشم و قول های مسئولان حوزه سلامت در حال تبدیل شدن به مجتمع تجاری است.

 zaminkhari-346x256

به گزارش عصر بشاگرد، حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار ، امام جمعه شهرستان قشم درگفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز از  قشم ، با اشاره به نامه اخیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به شهردار قشم و تقاضای وی مبنی بر تغییر کاربری بیمارستان فاطمه الزهراء (س) گفت : خیلی تلاش شد ،  تا با کمک مسولان ارشد شهرستان و استانی  و با دستور رییس جمهور بیمارستان جدید قشم به وزارت بهداشت داده شود که این یک اتفاق خوب بود ولی مسئولان حوزه پزشکی به وعده ها خود عمل نکرده اند.

وی افزود : رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان متعهد گردید که بیمارستان قدیم تعطیل نشود و هیچ گونه تغییری در کاربری بیمارستان فاطمه الزهرا(س) انجام نشود اما متاسفانه این وعده ها عملی نشد و دانشگاه علوم پزشکی دندان طمع برای ورود به فاز تجاری تیز کرده است .

امام جمعه شهرستان قشم با بیان اینکه قشم نیازی به مجتمع های تجاری ندارد و هنوز مشکل وضعیت بهداشت و درمان در این جزیره حل نشده است اظهار داشت : متاسفانه در قشم بعضی از مسایل را تعداد محدودی که زمین خوارهستند و به دنبال منافع شخص خود هستند تصمیم گیری می کنند .

حجت الاسلام جوکار تصریح کرد : بیمارستان قدیم قشم با کمک خیرین و مردم ساخته شده است و به عبارتی می توان گفت این بیمارستان موقوفه است و متعلق به عموم مردم است دانشگاه علوم پزشکی باید به مشکلات حوزه سلامت بپردازد .

وی با بیان اینکه اداره کردن حوزه سلامت به سلامت نفس نیاز دارد ، افزود : دستگاه های ذی صلاح از جمله دستگاه های قضایی ، اطلاعاتی ، امنیتی و نظارتی از این زمین خواری جلوگیری کنند .

بیمارستان قدیم قشم متعلق به مردم جزیره است

شیخ‌عبدالرحیم خطیبی ، امام جمعه اهل سنت شهرستان قشم در این باره به خبرنگار هرمز گفت : بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) قشم در قطعه زمینی با مساحت ۱۶ یا ۱۷ هزار متر در در ده‌ها سال قبل با بلند نظری مسئولین وقت برای امر درمان مردم در نظر گرفته شده که متاسفانه این‌روزها شایعاتی برای تغییر کاربری آن به گوش می‌رسد .

وی زمین و ساختمان بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) قشم را متعلق به مردم دانست و اظهار داشت: عده‌ای می‌خواهند این زمین را که متعلق به مردم است تغییر کاربری بدهند اما چه معنی دارد که با افتتاح بیمارستان پیامبر اعظم(ص) بخواهند اموالی را که متعلق به مردم است از آن‌ها بگیرند؟

این مسئول با بیان این‌که نظر مردم در مورد تغییر کاربری زمین بیمارستان قدیم قطعاً منفی است از نگرانی‌های مردم در این مورد خبر داد و افزود: از مسئولین می ‌خواهم تا با بلند نظری در این مورد تصمیم‌گیری کنند چرا که مسئله درمان شهرستان قشم با یک بیمارستان حل نمی‌شود و این کار نیازمند بلند نظری مسئولان است .

شورای شهر به شدت با تغییرکاربری مخالفت است

 محمدرفیع پورمولوی با اشاره به نگرانی‌های عمومی با توجه به ضروت وجود فضای مناسب درمانی برای شهروندان، با صراحت با تصمیم جدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مخالفت کرد .

وی افزود : دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به عنوان متولی درمان استان هیچ زمین و ملکی قابل مقایسه و قابل جایگزین با زمین بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) ندارد که بتواند جوابگوی نیاز رو به رشد مردم به خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان باشد .

پور مولوی بیان کرد : ملک بیمارستان پیامبر اعظم‌(ص) متعلق به سازمان منطقه آزاد قشم است که با عقد تفاهم‌ نامه‌ی بهره ‌برداری به صورت حق انتفاع به مدت ۲۰‌سال در اختیار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان قرار گرفته و هیچ تضمینی برای تداوم این روند در آینده وجود ندارد .

این مسئول با اشاره به موقعیت خاص بیمارستان فاطمه الزهرا(س) گفت: از جهت دسترسی به تمام نقاط شهر این بیمارستان در بهترین‌ترین موقعیت ممکن برای وجود یک مرکز درمانی  قرار دارد که تمامی نقاط تجاری و مسکونی شهر به سهولت به این مکان دسترسی دارند .

پورمولوی تصریح کرد: در حال حاضر مراکز تجاری به وفور در سطح شهر و جزیره وجود دارد و هیچ توجیهی برای تبدیل و تغییر کاربری تنها مرکز درمانی متعلق به دولت به مرکز تجاری وجود ندارد؛ رئیس شورای شهر قشم در پایان گفت: در حالی که مردم شهرستان قشم از کمبودهای شدید بهداشتی و درمانی رنج می‌برند، پرداختن مسئولین دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی بهداشت و درمان، به امور تجاری، جای تعجب دارد .

حال باید دید بعد از اتفاق های زمین خواری های پی در پی و فروش فرودگاه قدیم جزیره قشم ، آیا بیمارستان قدیم این شهرستان  نیز  با  نبود  نظارت  قوی  به تاراج می رود ؟

 

منبع: شبكه اطلاع رساني هرمز



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: بیمارستان فاطمه الزهرا(س)،پروژه بعدی زمین خوار،بیمارستان قدیم،قشم، شبكه اطلاع رساني هرمز،درحاشيه ,
تاریخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394
بازدید : 652
نویسنده : فــردیـن احـمدی

معاون دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان منصوب شد

 

علی خرم نسب با حکم استاندار هرمزگان به عنوان معاون دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان منصوب شد.

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از روابط عمومی و امور بين الملل استانداری هرمزگان، دكتر جاسم جادری استاندار هرمزگان با صدور حکمی علی خرم نسب را به عنوان معاون دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

با استعانت از خداوند منان، نظر به تعهد و تجارب مفید جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت معاون دفتر امور روستایی و شوراها منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب وظایف محوله و در راستاي تحقق اهداف و آرمان هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و پيروي از منويات مقام معظم رهبری حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي "مدظله العالي"  و سياست هاي دولت تدبير و اميد موفق باشيد.



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار فرهنگی هنری , ,
:: برچسب‌ها: معاون دفتر امور روستایی , استانداری هرمزگان , دكتر جاسم جادری , بشاگرد نيوز ,
تاریخ : سه شنبه 13 مرداد 1394
بازدید : 417
نویسنده : فــردیـن احـمدی

سازندگی و خودسازی در اردوهای جهادی

روزنامه کیهان در صفحه گزارش روز نوشت: جوانانی کم ادعا اما پردغدغه، نقاطی دوردست اما با صفا، فضایی مملو از بی امکاناتی اما صمیمی، مردمانی تنگدست اما گشاده رو، غذاهایی کم و البته کم هزینه اما دلچسب و ...همگی در کنار هم می شود بخشی از ذهنیتی که با رفتن به اردو های جهادی برایتان به وجود می آید.

این گزارش که بخش نخست آن در روز سه شنبه سیزدهم مرداد 1394 هجری خورشیدی انتشار یافته ، می افزاید: اردوهایی که در سال های اخیر با لبیک گفتن جوانان انقلابی کشورمان به فرمان رهبر معظم انقلاب به شکوفایی رسید و تبدیل شد به جبهه ای از جبهه های انقلاب که در آن در کنار نمایان شدن اخلاص این جوانان، سازندگی نقاط محروم کشور و صدالبته خودسازی جوانان متعهد ایرانی رقم می خورد.

بدون شک دوران دفاع مقدس یکی از برجسته ترین نقاط تاریخ ایران خواهد بود اما نمی توان این موضوع را کتمان کرد که در پس هر جنگی ویرانی و آسیب های بسیاری وجود دارد و در جنگ تحمیلی هشت ساله کشورمان با رژیم بعث عراق نیز آسیب های فراوانی به بسیاری از سخت افزارهای کشور و صدالبته آسیب های بسیاری بر زندگی مردم وارد شد. حال بر این موضوع تبعیض های پیش از انقلاب و فقر و محرومیت های آن دو را نیز بیفزایید!
راهکار رفع محرومیت ها
با نگاهی اجمالی می توان فهمید کشور پس از پایان جنگ با هجمه گسترده ای از کارهای زمین مانده روبرو بود و تنها نکته ای که در این سال ها بر ماجرا افزوده می شد تشدید تحریم هایی بود که با خیال بر زمین زدن ایران وضع می شد. اما آیا تکلیف در این خصوص چه بود؟
رهبر معظم انقلاب اما با تدبیری بجا و در جهت رفع محرومیت ها دستور به تشکیل گروه های جهادی داد. گروه هایی که خیلی زود با لبیک گفتن جوانان انقلابی کشورمان به ندای رهبری در سراسر کشور حضور یافتند و این شروعی بود بر زندگی جهادی.
در سال های اخیر اردوهای جهادی تبدیل شده است به پنجره ای برای دیدن زندگی با نگاهی متفاوت و ارائه سبکی متفاوت از زندگی. اما بهتر است پیش از تشریح هرچه بیشتر ابعاد مختلف فضای زندگی جهادی برای درک بهتر چگونگی برگزاری اردوهای جهادی با مسئول سازمان بسیج سازندگی استان تهران همکلام شویم.
اجرای طرح هجرت3 با مشارکت دانش آموزان
سرهنگ عبدالله اصغری مسئول سازمان بسیج سازندگی استان تهران در گفت و گو با گزارشگر کیهان در این خصوص می گوید: «طرح هجرت 3 یکی از طرح هایی است که فعالیت های جهادی در قالب آن با همکاری آموزش و پرورش در تابستان اجرا می شود. ما در این طرح به دنبال اهدافی مثل بهره مندی از توانمندی های جوانان درجهت غنی سازی اوقات فراغت آنها، تقویت مبانی اعتقادی و اخلاقی دانش آموزان، کمک به دولت در جهت کاهش هزینه ها، تقویت فرهنگ مشارکت پذیری جوانان و ایجاد فضایی مناسب برای فعالیت های گروهی هستیم.»
وی می افزاید: «این اردوها در سال 94 از 29تیر آغاز شده است و تا 25 شهریور ادامه خواهد داشت. مدت این اردوها 10 روز است و دانش آموزان در این مدت به زیربناسازی و بهسازی مدارس و آموزشگاه ها می پردازند. خواهران در این اردوها طراحی های درونی و بحث رنگ آمیزی را انجام می دهند و وظیفه انجام دیوارنویسی و تعمیر میز و نیمکت ها بر عهده آقایان است.»
صرفه جویی کلان در هزینه ها
اصغری در ادامه می گوید: «براساس برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری تعداد 303 آموزشگاه در سطح استان تهران تحت پوشش قرار می گیرند. با مشارکت دانش آموزان در این اردوها صرفه جویی بسیاری در هزینه ها می شود. بطور مثال هزینه خریداری یک میز و نیمکت 100هزار تومان است اما در این اردوها با 30 هزار تومان یک میز و صندلی مجددا بازسازی می شود. طبق برآوردهای صورت گرفته در اردوهای طرح هجرت امسال نزدیک به 13 هزار میز و صندلی بازسازی خواهد شد. همچنین نزدیک به 250 هزار متر از دیوارهای آموزشگاه ها رنگ آمیزی می شود و در ادامه نزدیک به 27 هزار متر از فضای آموزشگاه ها نیز دیوارنویسی خواهدشد.»
اعزام جهادگران به نقاط محروم
پس از شنیدن صحبت های اصغری در خصوص اردوهای جهادی درون شهری که در قالب طرح هجرت به اجرا می رسد به بررسی اعزام جهادگران به نقاط محروم کشورمان می پردازیم. اردوهایی که این روزها علاوه بر رفع محرومیت ها هنگامی که با دوری از خانواده و امکانات و رفتن به دوردست ترین نقاط کشور همراه می شود خود به سبکی از زندگی اسلامی در راستای خودسازی تبدیل می شود. برای بررسی این موضوع سراغ یکی از جهادگران جوان اما پردغدغه کشورمان می رویم.
محمدامین میرجی مدیر گروه جهادی سلمان در گفت و گو با گزارشگر کیهان می گوید: «گروه جهادی ما سه سال است که تاسیس شده است و در استان های کرمان و هرمزگان فعالیت دارد. ما در 12 روستادر منطقه بشاگرد فعالیت داریم. اغلب فعالیت های ما در حوزه های قرآنی و مباحث احکام است و حتی یک دوره اردوی مشهد نیز برای نفرات برتر این کلاس ها برگزار کردیم.»
وی می افزاید: «ما در مباحث فرهنگی، احکام و امامت بصورت مستمر در طول دو سال اخیر در کنار مردم منطقه بوده ایم و این حضور محدود به ایام اردوهای ما نیست و در مناسبت هایی همچون عید غدیر و دهه فجر نیز ما تلاش می کنیم تا در کنار مردم مناطق محروم باشیم.»
این جهادگر 22 ساله در پاسخ به سوال گزارشگر کیهان در خصوص دغدغه اش از حضور در فضای جهادی می گوید: « برای آغاز کار تنها دغدغه ما گفتار رهبر معظم انقلاب درباره تشکیل گروه های جهادی بود و فقط به این فکر بودیم که حرف ایشان روی زمین نماند و البته در ادامه توانستیم تشکیلات و مجموعه ای مناسب این فعالیت را ایجاد کنیم.»
میرجی در ادامه می گوید: «مسئولان در مواجهه با اردوهای جهادی به دو دسته تقسیم می شوند. دسته ای مسئولان محلی هستند که وضعیت مردم را مشاهده می کنند و با ما همکاری دارند و دسته دیگر مسئولان استانی هستند که درصد همکاری آنها کمتر است.»
پیشنهاد به جوانان
این جوان جهادگر خطاب به دیگر جوانان کشورمان می گوید: «پیشنهاد من این است که جوانان حداقل یکبار هم که شده فضای اردوهای جهادی را تجربه کنند. ما خودمان نیز در اردوها به دنبال حضور افراد ثابت نیستیم. خیلی از همین جوانانی که یک بار با ما همراه می شوند روزهای پس از اردو سراغ ما را می گیرند و از ما می خواهند تا برنامه ای برای آنها تدارک ببینیم زیرا نسبت به خودشان و همچنین نسبت به جامعه دغدغه پیدا کرده اند.»
وی در پایان تاکید می کند: «باید گروه های جهادی برای حضور در مناطق محروم برنامه پنج یا 10 ساله داشته باشند و با شناسایی مناسب حضور مستمر در این مناطق بعمل آورند.»
اصلاح سبک زندگی دغدغه اصلی
در اردوهای جهادی
مصطفی صادق نیا مسئول گروه جهادی معبری به آسمان نفر بعدی است که با او هم صحبت می شویم.
جهادگر برتر کشور در سال 91 در توضیح نحوه آغاز فعالیت های جهادی خود و در ادامه فعالیت های گروه جهادی معبری به آسمان می گوید: «کار جهادی را از سال87 و با رفتن به روستای کُنجه از مناطق محروم استان خراسان جنوبی شروع کردیم و در ادامه نیز در طی هفت سال 15 اردو در استان کرمانشاه، یک دوره اردو در خوزستان و یک دوره اردو نیز در مناطق سنی نشین استان کردستان برگزار شد. دغدغه از ایجاد گروه معبری به آسمان در مرحله اول خودسازی نیروهای جهادی و در ادامه خدمت رسانی به مردم مناطق محروم در عرصه های متفاوت بود و نقطه مشترک این اهداف ما اصلاح سبک زندگی هر دو گروه یعنی جهادگران و مردم مناطق محروم کشورمان بود.»
وی می افزاید: «همان طور که گفته شد ما در مجموع 18 دوره اردو برگزار کردیم. در طی سال های اخیر 200 روستای بخش سر فیروزآباد استان کرمانشاه تحت پوشش فعالیت های جهادگران معبری به آسمان بوده است و در مجموع ساخت 10 مسجد، 2 غسال خانه، 2 خانه عالم، ساخت یک خانه برای خانواده ای محروم، ترمیم مدارس روستاها، ساخت 20 سرویس بهداشتی، برنامه ریزی جهت آبرسانی به روستاها و ترمیم منازل روستایی در کل روستاها بخشی از فعالیت های عمرانی مجموعه در مناطق محروم بوده است.»
صادق نیا ادامه می دهد: «ما علاوه بر عرصه عمرانی در زمینه های بهداشتی، اعتقادی، فرهنگی و ورزشی نیز در مناطق خدمت رسانی می کنیم. در سال های گذشته در زمینه بهداشتی برگزاری کلاس های آموزشی، ترمیم دندان 2000 نفر از روستائیان با حضور پزشکان برجسته و ویزیت 15000 هزارنفر روز از اهالی از جمله فعالیت های معبری به آسمان در مناطق محروم کشورمان بوده است.»
مشارکت روحانیون در فعالیت های اعتقادی
جهادگر برتر کشور در سال 91 بیان می کند: «در زمینه های اعتقادی نیز تلاش شده است تا با حضور نزدیک به 30 روحانی توانمند فعالیت های مذهبی و پرسش و پاسخ هایی با محوریت موضوعات مربوط به احکام و عقاید برقرار شود و در کنار این موضوع راه اندازی هیئت های روستایی و برگزاری مراسم های ماه مبارک رمضان و همچنین ماه محرم با همکاری جهادگران در روستا ها از دیگر فعالیت های اعتقادی گروه بوده است. در حوزه فرهنگ نیز محور فعالیت ها کار بر روی سبک زندگی بوده است و تمام تلاش مجموعه این بوده است که سبک زندگی اسلامی در میان مردم منطقه و جهادگران رواج یابد.»
وی تصریح می کند: «بخش پایانی برنامه ها هم برنامه های ورزشی بوده است که در این حوزه فوق العاده موفق بودیم و بطور مثال برنامه ای با عنوان قوی ترین مردم روستا با همکاری بچه های جهادی در مناطق برگزار شد که با استقبال بی نظیری مواجه شد و البته هدف اصلی گروه در عرصه ورزشی احیای برنامه های بومی منطقه بوده است و به همین منظور در منطقه زورخانه ای نیز احداث شد. در مجموع در حوزه ورزش عملکرد گروه به گونه ای بود که مردم با وجود دغدغه های زیادشان حاضر شدند پس از مدت ها دوباره در عرصه های ورزشی حاضر شوند.»
نیاز به آموزش برای توسعه اقتصادی مناطق محروم
مسئول گروه جهادی معبری به آسمان عنوان می کند: «غالبا شغل مردم این مناطق دامداری و کشاورزی است و مردم منطقه اتفاقا در این حوزه ها توانمند هستند اما در مباحث علمی و آموزشی ضعیف هستند و با توجه به کم آبی منطقه مردم نیازمند تدبیر دولت هستند.»
صادق نیا در ادامه در خصوص روند جذب جهادگران می گوید: «اکثرا جذب نفرات ما با تبلیغات خود جهادگران و همچنین پخش کلیپ های اردوهای قبلی صورت می گیرد و ما در هر اردویمان دست کم 200 نفر را به مناطق اعزام می کنیم و برگزاری اردوی جهادی خانوادگی نیز راهکار دیگری برای بازتاب فعالیت های ما بوده است زیرا هر چقدر بازتاب فعالیت های جهادی در خانواده ها، دانشگاه ها، مدارس و حوزه ها بیشتر شود موجب استقبال بیشتر بچه ها می شود و در خصوص تاثیرگذاری اردوها نیز می توان به همین موضوع کفایت کرد که بچه ها در اردوها حتی پول توی جیب خودشان را هم برای رفع مشکلات مردم منطقه هزینه می کردند و بودجه بسیاری از پروژه ها توسط خود بچه ها تامین شده است.»
وی خاطرنشان می کند: «طبیعتا هر کسی که بخواهد وارد فضای جهادی شود از ابتدا به مشکلاتی بر می خورد چون اردوی جهادی کاری تعریف نشده در کشور است و مسئولان با خود کنار نمی آیند که تعدادی جوان با گذشتن از امکانات و رفاه زندگی معمولی شان با افتخار به دنبال انجام بدترین کارها هستند و این در حالی است که نیروهای رسمی برخی ادارات با التماس مسئولان هم به همین مناطق محروم نمی روند. ما در بیشتر جاهایی که کارها را پیگیری می کردیم مایوس می شدیم چه در سطح کلان و چه در سطح پایین و در این میان همواره مسئولانی بوده اند که با مساعدت ها و نامه نگاری هایشان باعث حل شدن مشکلاتمان شده اند.»
اعزام 66 گروه جهادی از تهران به مناطق محروم
پس از شنیدن صحبت های صادق نیا در خصوص موانع موجود در مسیر فعالیت های جهادگران مجددا سراغ اصغری می رویم.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان تهران به گزارشگر کیهان می گوید: «علاوه بر طرح هجرت دیگر قالب برپایی طرح های جهادی حضور گروه های جهادی در مناطق محروم است در همین زمینه تعداد 80 گروه در سطح استان تهران به فعالیت می پردازند که از این تعداد 66 گروه جهادی در تابستان جاری به مناطقی از استان های تهران، آذربایجان شرقی، خوزستان، لرستان، کرمانشاه، ایلام، مرکزی، اصفهان و مازندران اعزام می شوند. این گروه ها همه ساله علاوه بر تابستان در تعطیلات نوروز نیز به مناطق محروم کشورمان اعزام می شوند که برای این منظور 20 روز پیش از شروع اردو جهت شناسایی به مناطق اعزام می شوند.»
حضور بیش از 2000جهادگر در مناطق محروم
اصغری تصریح می کند: «در مجموع در تابستان جاری 2هزار و 100 نفر از جهادگران استان تهران در اردوهایی 12 روزه به مناطق محروم و کم برخوردار استان های ذکر شده اعزام می شوند. این نفرات در مناطق یاد شده به فعالیت های عمرانی همچون ساخت مسجد، مدرسه و خانه بهداشت می پردازند و در کنار این فعالیت ها به انجام امور فرهنگی و همچنین فعالیت هایی در حوزه سبک زندگی می پردازند. مشاوره دادن در خصوص توسعه صنایع دستی در روستاهای مستعد، اصلاح باغات و افزایش سرانه تولید و همچنین اعزام تیم های درمانی از دیگر فعالیت های گروه های جهادی است.»
اصغری ادامه می دهد: «غنی سازی اوقات فراغت جوانان، انجام اقداماتی در جهت دامداری، آشنایی با فرهنگ کار گروهی، کمک به توسعه و سازندگی و در کنار این مسائل ارائه مشاوره در حوزه اقتصاد مقاومتی از جمله اهداف اصلی گروه های جهادی در فعالیت های خود در مناطق محروم است. در بحث اقتصاد مقاومتی سپاه علاوه بر مشاوره در راستای اشتغال زایی بودجه ای را نیز برای همه استان ها در نظر می گیرد و تلاش می کنیم با ارائه این اعتبارات از مهاجرت مردم از روستاها جلوگیری کنیم. به طور مثال در استان تهران رقم اعتبارات اختصاص یافته 12 میلیارد تومان است که با این رقم در سال جاری بیش از هزار عنوان شغل ایجاد شده است.»
مسئول بسیج سازندگی استان تهران عنوان می کند: «کمک به آبادانی و سازندگی کشور، محرومیت زدایی در نقاط دور دست و بکارگیری جوانان سه ماموریت مورد نظر رهبری در برگزاری اردوهای جهادی است.»
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان می کند: «دلیل عدم استمرار فعالیت گروه های جهادی محصل بودن بسیاری از جهادگران است. بسیاری از گروه های جهادی متشکل از دانشجویان و دانش آموزانی هستند که تنها در اوقات فراغت خود در تعطیلات نوروز و تابستان فرصت حضور در مناطق محروم را دارند. البته علاوه بر اردوهای جهادی بلندمدت در طول سال نیز اردوهایی یک روزه در قالب حلقه های صالحین در سطح استان برگزار می شود و یا اقشار خاصی همچون قشر بسیج مهندسین کشاورزی در روستاهای نیازمند در خصوص موضوعات کاشت و برداشت و افزایش سرانه تولید در مناطق حضور می یابند.»
بدون شک موضوعی که در این میان حائز اهمیت است بررسی هرچه بیشتر تفکر حاکم بر اردوهای جهادی و البته آثاری است که از آن برجای می ماند. 
*منبع : روزنامه کیهان



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , آخرین اخبار فرهنگی هنری , ,
:: برچسب‌ها: اعزام جهادگران به نقاط محروم , صرفه جویی کلان در هزینه ها , اردو های جهادی , روزنامه کیهان ,
تاریخ : سه شنبه 13 مرداد 1394
بازدید : 411
نویسنده : فــردیـن احـمدی

استاندار هرمزگان: سرمایه گذاری جدید ، شهرستان سیریک را متحول می کند

بندرعباس- استاندارهرمزگان با اشاره به اینکه با تدابیر دولت تدبیروامید ، شرق استان متحول می شود ، گفت: شهرستان های جاسک و سیریک در شرق استان در اثر سرمایه گذاری های جدید ، پیشرفت های بزرگی خواهند داشت.

به گزارش عصربشاگرد ،جاسم جادری دوشنبه درنشست شورای اداری شهرستان سیریک افزود: کارهای بزرگی توسط دولت و سرمایه گذاران در سیریک در حال اجراست و اجرای این طرح های اقتصادی موجب توسعه متوازن این منطقه خواهد شد.
وی ادامه داد: شهرستان سیریک از موقعیت خاص و استراتژیکی در کنار تنگه هرمز برخوردار است.
استاندار هرمزگان با تاکید بر استقرار ادارات در شهرستان سیریک، اظهار داشت: این موضوع باید توسط فرماندار این شهرستان پیگیری شود و استقرار اداراتی همچون ثبت اسناد و املاک ، ثبت احوال و دادگستری و هواشناسی در سیریک ضروری است.
وی با اشاره به اعتبارات شهرستان سیریک در سال جاری ، بیان داشت: مجموع اعتبارات شهرستان سریک 125میلیارد ریال است که از اعتبارات ملی هم به سیریک اضافه خواهد شد.
جادری اضافه کرد: توجه ما به شرق هرمزگان بسیار زیاد است و اعتقاد داریم در این منطقه کار توسعه ای کمتر بوده و باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
جادری یادآور شد: طرح آبرسانی از سد جگین که آب در آن سر ریز می شود که نمی توانیم از آن استفاده کنیم و در دستور کار قرار دارد تا هم آب جاسک و بشاگرد تامین و در صورت امکان برای سیریک نیز خط ذخیره ای ایجاد کنیم.
وی گفت: مشکل بی آبی و کم آبی در سیریک نیز با سرمایه گذری صورت گرفته و احداث آب شیرین کن حل خواهد شد.
استاندار هرمزگان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ما مجری برگزاری انتخابات هستیم، گفت: در امر انتخابات به دلیل اینکه ما مجری هستیم، حق نداریم از امکانات دولتی و عمومی و بیت المال برای کاندیدای خاصی استفاده کنیم.
جادری خاطرنشان کرد: مدیران در امر انتخابات باید به سمت کاهش تنش پیش بروند و به همه ادارات دولتی تاکید کرده ایم که جانبداری از کاندیداهای انتخاباتی ممنوع است و سوق دادن امکانات به سمت کاندیدایی خاص خلاف شرع و قانون است.
شهرستان سیریک دارای 120 کیلومتر مرز آبی است که با 44 هزار نفر جمعیت در 175 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.

 

منبع: ايرنا



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: نشست شورای اداری شهرستان سیریک , سرمایه گذاران در سیریک , جاسم جادری , شرق استان متحول می شود ,
تاریخ : سه شنبه 13 مرداد 1394
بازدید : 936
نویسنده : فــردیـن احـمدی

حمله مرگبار پلنگ به منطقه عشایرنشین حاجی آباد

 

یک قلاده پلنگ با حمله به منطقه عشایر نشین روستاهای حاجی اباد ۶۶ رأس گوسفند را درید.

 

 

 

به گزارش عصر بشاگرد، طی روزهای گذشته دو بار پلنگ به گله گوسفندان عشایر شهرستان حاجی آباد حمله ور شده است که در این دو حمله که در منطقه طاشکوئیه و دق پده اتفاق افتاده است ۶۶ راس گوسفند مورد حمله پلنگ قرار گرفته که ۵۰ راس در منطقه طاشکوئیه و ۱۶ راس در منطقه دق پده را دریده است.leopard_hd_wallpaper-346x256

 

مسئول بسیج عشایری شهرستان حاجی آباد تصریح کرد: همچنین در راستای جلوگیری از هر گونه آسیب به جمعیت حیات وحش منطقه، جبران خسارات وارده به عشایر و دامداران آسیب دیده از حمله پلنگ و سایر وحوش ضروری است ولی متاسفانه در صورتی که گوسفندان بیمه باشند به هر گوسفند ۴۰ هزارتومان غرامت تعلق می گیرد که جبران خسارت دامدار نمی شود.

 

 

 

کرم پور در ادامه افزود: عشایر شهرستان حاجی آباد نیازمند حفاظت و تعیین زون امن هستند و باید مکان های حفاظت شده برای گسفندان دامداران در نظر گرفته شود و اکثر عشایر شهرستان در حال حاضر ساکن هستند.

 

وی ادامه داد: عشایر شهرستان در این چند سال اخیر با توجه به خشکسالی های پی در پی با کمبود آب و علوفه مواجه هستند و این عشایر به وسیله تانکر سیار آب رسانی صورت می گیرد و از لحاظ بهداشتی در شرایط خیلی بدی به سر می برند .

کرمپور در ادامه نبود بازار فروش گوسفندان عشایر یکی دیگر از مشکلات این قشر نام برد و افزود: با توجه به این که سالانه میزان هنگفتی گوشت از جاهای دیگر وارد شهرستان می شود ولی از عشایر داخل شهرستان خریداری نمی شود و این عزیزان با فروش محصولات خود با مشکل مواجه هستند

 

 

 

 منبع: پیارم



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: حمله مرگبار پلنگ , عشایر , حاجي آباد , قلاده پلنگ , ۶۶ رأس گوسفند , روستاهای حاجی اباد ,
تاریخ : سه شنبه 13 مرداد 1394
بازدید : 541
نویسنده : فــردیـن احـمدی
کاروان دانش آموزی استان برای حضور در مسابقات کشوری صبح ديروز راهی استان خراسان رضوی شد.

به گزارش عصر بشاگرد از بندرعباس، کاروان دانش آموزی استان در دو مقطع ابتدایی و متوسطه با ۱۳۵ ورزشکار و مربی در این رقابتها حضور خواهد داشت.

ورزشکاران هرمزگانی در رشته های فوتسال ، هندبال ، والیبال ، بسکتبال ، تنیس روی میز ، شنا ، طناب کشى ، دوومیدانى، بدمینتون و ژیمناستیک با حریفان خود رقابت می کنند.

مسابقات ورزشی دانش آموزان مدارس سراسر کشور از ١۴ مرداد به مدت یک هفته در استان خراسان رضوی برگزار می شود. مراسم بدرقه کاروان دانش آموزی استان نیز برای حضور در این رقابتها صبح امروز در سالن غدیر بندرعباس برگزار شد.
 
 
 
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان


:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار ورزشی , ,
:: برچسب‌ها: کاروان دانش آموزی ، هرمزگان ، مسابقات مدارس کشور ، خراسان رضوی،مسابقات کشوری ,
تاریخ : سه شنبه 13 مرداد 1394
بازدید : 558
نویسنده : فــردیـن احـمدی
فرمانده انتظامی هرمزگان گفت:عامل اصلی آتش سوزی هتل هرمز، در فرودگاه بین المللی بندرعباس دستگیر شد.
به گزارش عصر بشاگرد از بندرعباس؛ سردار ملکی افزود: ؛ متهم اصلی این آتش سوزی که چهارمین فرد دستگیر شده در این زمینه است در بازجویی ها ،به آتش زدن اتاق خود ، در طبقه دوم هتل هرمز اعتراف کرده است .

وی گفت:متهم انگیزه خود را از این کار  ، اختلاف مالی و مسایل شخصی با دو همسفر خود که در اتاق‌های جداگانه این هتل بودند اعلام کرده است.

پیش از این سه مظنون به این آتش سوزی دستگیر شده بودند و اکنون در بازداشت هستند .

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: بدنبال آتش سوزی در هتل هرمز بندرعباس ماموران پلیس آگاهی با حضور در صحنه و بررسی مشخصات مسافران دریافتند که سه مسافر، شب قبل از حادثه برای انجام فعالیت های اقتصادی در بندرعباس ،درهتل هرمز بندرعباس اسکان یافتند که یکی از این افراد بلافاصله پس از اعلام آتش سوزی به کارکنان هتل، به طرز مرموزی از هتل خارج شده است.

سردار ملکی افزود: تحقیقات تکمیلی از متهمان این حادثه همچنان ادامه دارد.
وی گفت: بر اساس بررسی های اولیه پلیس و اعلام کارشناسان آتش نشانی ، آتش سوزی هتل هرمز هیچ ارتباطی به آتش سوزی بازار ستاره جنوب ندارد و آتش سوزی مجتمع تجاری – مسکونی ستاره جنوب به علت رعایت نکردن موارد ایمنی و اتصال کابل برق رخ داده است.

پنجشنبه گذشته براثر آتش سوزی و دودگرفتگی مجتمع تجاری ستاره جنوب بندرعباس سه نفر کشته و سی نفر از ساکنان این مجتمع مصدوم شدند.

یک روز بعد از این حادثه بر اثر آتش سوزی و گازگرفتگی هتل هرمز ، یک مامور آتش نشانی هنگام اطفا حریق و نجات مصدومان جان خود را از دست داد و چهار نفراز مسافران هم مصدوم شدند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: نیرو انتظامی ، بندرعباس ، اتشسوزی ، هتل هرمز،سردار ملکی،فرودگاه بین المللی بندرعباس ,
تاریخ : سه شنبه 13 مرداد 1394
بازدید : 501
نویسنده : فــردیـن احـمدی
کارشناس اداره کل هوا شناسی استان هرمزگان گفت: امروز برای مناطق سردشت بشاگرد و ارتفاعات مرکزی و غربی افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعد و برق و برای سایر نقاط استان افزایش لحظه ای سرعت باد پیش بینی می شود.
 
 به گزارش عصر بشاگرد ، سی سی پور افزود: این سامانه ناپایدار به تدریج تا فردا تضعیف می شود.

وی گفت:  دیروز ۲۱ و دو دهم میلیمتر باران در سردشت بشاگرد و یک و ۷ دهم میلیمتر باران در رودان گزارش شده است.

کارشناس اداره کل هوا شناسی استان هرمزگان افزود: تنگه هرمز و دریای عمان با افزایش باد و ارتفاع موج از ۵۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر متلاطم می شود و توصیه می شود ترددهای دریایی با احتیاط صورت گیرد.

دیروز سردشت بشاگرد با ۲۲ درجه خنکترین و بستک با ۴۵ درجه گرمترین شهرهای استان بودند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان


:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: رگبار پراکنده ، افزایش سرعت باد ، سامانه ناپایدار ، تلاطم دریا ، سردشت بشاگرد ,
تاریخ : دو شنبه 12 مرداد 1394
بازدید : 401
نویسنده : فــردیـن احـمدی

۱۶ کالای دیگر گران می شوند + سند

در این گزارش جزئیات گرانی اقلامی که قرار است گران شود منتشر می شود
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از نسيم ، گران شدن 6 درصدی 18 قلم کالا و بخشی از خدمات، در یک ماه اخیر حواشی زیادی را برای دولتمردان تدبیر و امید ایجاد کرده است. بعد از اعلام این خبر توسط وزیر صنعت و تکذیب آن توسط سخنگوی دولت، این بار وزیر صنعت هم سخنان خود را حاشا کرد و در گفتگویی با یکی از خبرگزاری ها اعلام کرد، وی مصوبه معاون اجرایی رئیس جمهور در خصوص گرانی 18 قلم کالا را اعلام نکرده است.

اما بعد از افشای سند گران شدن کالا ها در خبرگزاری «نسیم»، بخش دیگری از این سند در اختیار ما قرار گرفته که نشان می دهد، گران شدن کالا و خدمات به همان بخش اول ختم نمی شود، و دولتمردان سناریوی دیگری را هم برای گران شدن کالا را در نظر گرفته اند. براساس سناریوی جدید، 16 قلم کالای دیگر در کنار بخش دیگری از خدمات به عنوان اولویت دوم تا سقف 6 درصد افزایش قیمت خواهند داشت.

این کالا عبارتند از: انواع پودرها و شوینده ها، لوازم و تجهیزات پزشکی، انواع واکسنها و داروهای دام و طیور، شیر خشک صنعتی، کاغذ چاپ و مطبوعات، روغن موتور، لاستیک، تراکتور و کمباین، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی، تلویزیون و محصولات سلولوزی بهداشتی.

همچنین دولت برای گران کردن خدمات هم این بار خدمات ناشی از آموزشهای رسمی مدارس، دانشگاهها و مهدهای کودک را نشانه رفته و اعلام کرده که کالاها و خدمات این گروه مشمول رصد، پایش و نظارت مستمر، روند تامین، توزیع، موجودی و قیمت بازار توسط دستگاههای مسئول تنظیم بازار ذیربط حسب مورد وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، و بهداشت، درمان و اموزش پزشکی، آموزش و پرورش و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی(سازمان بهزیستی) و همزمان سازمان حمایت از مصرف کنندگان وتولید کنندگان است و در صورت ضرورت با تصویب کارگروه تنظیم بازار عند اللزوم به گروه اول منتقل می شود.


۱۶ کالای دیگر گران می شوند + سند

براساس این توضیحات دولت چراغ سبز خود را برای گران کردن گروهی دیگر از کالا و خدمات را اعلام کرده و است و باید گفت احتمالا موج جدید گرانیها تا چند وقت آینده وارد بازار خواهد شد و مردم با آن دست و پنجه نرم خواهند کرد. حال باید دید دولتمردان که هنوز گران شدن گروه اول کالاها را به گردن یکدیگر می اندازند و از قبول آن خودداری می کنند، در خصوص گران شدن 16 قلم کالای جدید و خدمات مورد نظر دولت چه واکنشی را از خود نشان خواهند داد. مطمئنا سخنان ابهام آفرین دولتمردان در خصوص تنظیم بازار کالاهای اساسی مردم و افزایش قیمتها نگرانیهای بیشتری را طی هفته های آینده به جامعه تزریق خواهد کرد.
منبع: نسیم


:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: ۱۶ کالای دیگر گران می شوند،اقلامی که قرار است گران شوند،معاون اجرایی رئیس جمهور، مصوبه ,
تاریخ : دو شنبه 12 مرداد 1394
بازدید : 529
نویسنده : فــردیـن احـمدی
در گفتگو با مهر عنوان شد:

توقف طرحهای آبخیزداری درهشتبندی/طرح کنتورهای حجمی نیازمند بازنگری

کشاورزی فارس
 بندرعباس - قائم مقام صنف کشاورزان هرمزگان گفت: از دهه ۸۰ توسعه طرحهای آبخیزداری در هشت بندی قطب کشاورزی استان کمرنگ و متاسفانه از سال ۸۵ تا کنون به کلی متوقف شده است.

علی رئوفی در  گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت دشت هشت بندی و توسعه طرح های آبخیزداری و آبخوان داریبیان داشت:نیاز است دو برابر آنچه از طبیعت استفاده کرده ایم به آن برگردانیم. هرجایی که از طبیعت به صورت یکطرفه استفاده شود ما باید منتظر عواقب وخیمی همچون خشکسالی، به خطر افتادن گونه های گیاهی و حیوانی باشیم.

قائم مقام صنف کشاورزان استان هرمزگان با اشاره به اینکه در سال ۱۳۴۷ اولین موتور پمپ در هشت بندی نصب شد، عنوان کرد: در دهه ۵۰ تعداد موتور پمپ ها به ۷۵۰ دستگاه افزایش یافت و هم اکنون این تعداد به هزار و ۶۰۰ دستگاه در پهن دشت هشتبندی رسیده است. اگر با هزار و ۶۰۰ دستگاه پمپ برقی با لوله پنج اینج از چاهها آب استهسال گردد روزانه هزاران لیتر از سفره های آب زیر زمینی در هشتبندی برداشت می گردد.

وی افزود: بعضا حرکات ضعیفی از سوی اداره آبخیزداری و جنگلداری شهرستان میناب برای توسعه طرح های آبخیزدار و آبخوانداری صورت گرفته که آن هم جای تقدیر دارد ولی متاسفانه همین اجرای لاک پشتی طرحها به دلیل عدم تامین اعتبار استمرار نداشت و در نهایت متوقف شد.

رئوفی در ادامه افزود: از دهه ۸۰ توسعه طرح های آبخیزداری در هشت بندی قطب کشاورزی استان کم رنگ شد و متاسفانه از سال ۸۵ به کلی متوقف شده است، برای احیایی مجدد سفرهای زیرزمینی وجلوگیری از مهاجرت کشاورزان و روستائیان به سمت شهرها، اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی باید در اجرای پروژه های آبخیزداری بازنگری جدی داشته باشند.

وی افزود: برای رونق اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در شهرستانها و بهره گیری از بارش های فصلی نزولات جوی باید اقدامات موثری در حوزه مهار روان آب ها و هدایت انها به سرچشمه های آبی شهرستانها کرد.

قائم مقام صنف کشاورزان استان هرمزگان ساخت سدهای بتونی و ملاتی یکی از راههای حل معضل رفع کاهش آب سفره های زیرزمینی دانست و بیان داشت: با احداث سدهای بتونی و ملاتی که از سوی سازمان جنگل ها و مراتع احداث می شود علاوه بر تزریق آب به سفره های زیر زمینی از سرازیر شدن رسوب به سد مخزنی استقلال میناب جلوگیری می شود و بر عمر مفید این سد مخزنی افزوده می شود.

وی گفت: توسعه طرح های آبخیزداری و آبخوانداری در دشت هشتبندی باعث می شود در مواقع جاری شدن سیلاب های فصلی از تخریب اراضی پایین دست کشاورزان منطقه جلوگیری کرد.

وی به حوادث سیل اخیر در مناطق کوهستانی هشتبندی که منجر به مرگ دو تن از اهالی شد اشاره کرد و افزود: با توجه به نابودی بافت جنگلی این مناطق به واسطه قطع بی رویه درختان و چرای بیش از حد دام ها، اگر چنانچه فکری به حال وضعیت کنونی نشود در آینده تبعات بدتری گریبان گیر مردم و روستائیان خواهد شد.

به گفته رئوفی، اگر در امناطق کوهستانی طرح های توسعه جنگل کاری صورت می گرفت و شاهد کشت درختان بومی بودیم، خبری از وقوع سیلاب های سهمگین و ناگهانی نبوده ام و علاوه بر آن این حجم آب وسیع روان به سفره های آبهای زیر زمینی منتقل می شد.

رئوفی یادآور شد: در دشت هشت بندی بواسطه وجود اراضی حاصلخیز کشاورزی علاوه بر اینکه برای بومیان منطقه ایجاد اشتغال شده است برای بیکاران شهرستان های جنوبی استان کرمان شامل قلعه گنج، منوجان و کهنوج و همچنین روستائیان شهرستان رودان استان هرمزگان، روستائیان شهرستان بشاگرد و بخش های سندرک و مرکزی میناب نیز به مدت ۹ ماه از سال اشتغال ایجاد شده است که وجود چنین ظرفیتی  این مهم را می رساند که بودجه طرح های آبخیزداری در هشت بندی باید به صورت ویژه دیده شود و توسعه طرح های آبخیزداری در این دشت با نگاه ملی و کلان دیده شود.

وی تصریح کرد: در صورت عدم توسعه طرح های آبخیزداری در این دشت حاصلخیز به واسطه شاغل بودن جمعیت بالا و برداشت عظیم آب برای کار کشاورزی شاهد بیکاری بخش عظیمی از جمعیت بومی هشت بندی و مردمان شهرستان های جنوبی استان کرمان و شهرستان های رودان ، بشاگرد و میناب خواهیم بود  که تبعات آن مهاجرت رو افزون بیکاران به مرکز استان و ایجاد معضلات اجتماعی و هزینه های سنگین برای دولت خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نصب کنتورهای حجمی از سوی آب منطقه ای تصریح کرد: نصب کنتورهای حجمی برای کنترل سفره های آب زیر زمینی تنها یک راه حل است  و این راه حل کارآمدی نیست و دلیل ناکارمدی به این خاطر است که کشاورز  ما اولا  آموزش لازم را ندیده است که گیاه و درختی را که می کارد چه میزان در ماه به آن آب بدهد و از سوی دیگر کنتوری که باید بر روی چاه ها نصب گردد و قیمت آن ۴ میلیون ۶۰۰ هزار تومان است و آب منطقه ای خرید آن را بر دوش کشاورز گذاشته است و این موضوع برای کشاورزان قابل قبول نیست.

رئوفی در ادامه افزود: کشاورزانی که محصول لیمو ترش آنها به دلیل جاروک جادوگر از بین رفته است و محصول کشاورزی آنها نیز به دلیل نبود قیمت در صحرا از بین رفته است منابع مالی ندارند که این کنتور را با هزینه سنگین تامین و نصب کنند.

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: توسعه طرح های آبخیزداری , کشاورزان استان هرمزگان , علی رئوفی ,
تاریخ : یک شنبه 11 مرداد 1394
بازدید : 559
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 

ادامه بارش های شدید باران در شهرستان بشاگرد و طغیان رودخانه ها بسیاری از راه های ارتباطی این شهرستان را مسدود کرد.

 

215

به گزارش عصر بشاگرد ، باران های تابستانی در شهرستان بشاگرد این روزها خسارات فراوانی از جمله مرگ ۲ نفر در بخش هشتبندی شهرستان میناب، غرق شدن چندین خودرو در شهرستان بشاگرد و مسدود شدن بسیاری از راه های ارتباطی این شهرستان شده است.

دیروز همچنین به علت بارندگی شدید باران و طغیان رودخانه ها و ریزش کوه در شهرستان بشاگرد موجب مسدود شدن چندین راه روستاهای و همچنین مسیر بشاگرد – جاسک شد.

ناصر شهدادی دهیار روستای “وی” در همین خصوص گفت: باتوجه به بارندگی های شدید دیروز و طغیان رودخانه شریفی (یکی از بزرگترین رودخانه های بشاگرد) از ساعت ۱۸ دیروز جمعه تا امروز ساعت ۵ صبح جاده بشاگرد به جاسک مسدود بوده است.

شهدادی اظهار داشت: در حال حاضر نیز به جهت لغزندگی جاده در مسیر رودخانه تردد به سختی و کندی در جریان است.

گفتنی است که رودخانه شریفی در ۳ نقطه از مسیر بشاگرد- جاسک می گذرد و در هیچ کدام از نقاط پل احداث نشده است.

در پی بارش های شدید باران دیروز همچنین راه ارتباطی بشاگرد- میناب نیز برای چندین ساعت مسدود شد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: باران های تابستانی،هواشناسي بشاگرد،شهرستان بشاگرد،مسير بشاگرد جاسك مسدودشد ,
تاریخ : یک شنبه 11 مرداد 1394
بازدید : 555
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 

شاید من و تو مسافر آن هتل بودیم در آن شعله های آتش سوزان طبقه ۲ راه فراری نداشتیم ، ناگه از پیچ و خم پله مردی خود را به ما می رساند.

1780426-346x256

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از شبکه اطلاع رسانی هرمز ، یکی  از هرمزگانی های ساکن اروپا  بعد از  مطلع  شدن  نحوه ی  جان  باختن  آتشفشان  فداکار  بندرعباسی  در  دل نوشته ای احساسات خود را  از  این  عمل  شایسته  بیان  کرد.

شاید من و تو  مسافر آن هتل بودیم  در آن شعله های اتش سوزان طبقه ۲ راه فراری نداشتیم ،  ناگه از پیچ و خم پله  مردی  خود را به ما می رساند ، دستمان گرفته با خود از پله ها به پایین  می برد وسط راه دیگر از نفس افتاده ایم جز دود هوایی نیست که تنفس کنیم ، به سرفه افتاده ، ناگه ماسکی بر روی بینی خود حس می کنم و هوای که دوباره  جان  می دهد ، او به ترتیب یک به یک  ما اکسیژن  می دهد به طبقه هم کف می رسیم  هوای تازه  به مشام ما می خورد او هنوز دست ما را رها نکرده ، دیگر  رمقی نیست ،زانویش شل می گردد ، روی زمین می نشیند ، گویا کره زمین دور سرش می چرخد ، چشمانش سیاهی می رود .

دودهای سیاه در ریه هایش کار خود را کرده بود او رفت تا ما زنده بمانیم ،جان داد ، تا ما جان ندهیم ، فکر نکرد ،که در خانه خانواده ای منتظرشن  ، می خواست خانواده ای نجات دهد ! ققنوس شد در اتش  هرمز هد هد شد و پر کشید به دیار سلیمان …

امروز شنبه روز وداع با  اوست در بندرعباس  شرمنده گشتم از سکوت  رسانه ها ، بی محلی به این فداکاریها  ، نه پیام وزیری ، نه داجویی  از خانواده و بچه های یتیمی ، امروز روز و داع با برکت جوذری است در بندر عباس امروز  روز ودای ما با ققنوس شهر  ما است امروز او را تنها نمی گذاریم. ما خود ، همه رسانه می شویم و تو را همراهی می کنیم.

امروز روز وداع با جوهری است ای بندرعباسی این اتش نشان فداکار شهرت را  تنها نگذار در روز  معراجش مراسم تشیع جنازه آتش نشان برکت جوذری ساعت ۱۶:۳۰ روز شنبه دهم مرداد ماه نود وچهار از منزل شهید به آدرس: الهیه جنوبی،پشت ورزشگاه خلیج فارس،کوچه آرمان پنج فردا تو را یکصدا  فریاد می زنیم امروز بندر عباس به پاس خدماتت  تو را فریاد میکند.



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: ستاره بندرعباس،آتشفشان فداکار بندرعباسی،ورزشگاه خلیج فارس،هتل هرمزبندرعباس ,
تاریخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394
بازدید : 510
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 

کارشناس ادراه کل هواشناسی هرمزگان گفت : درچند شبانه روز گذشته بارش ۱۴ و شش دهم میلیمتری باران و سرعت لحظه ای ۵۰ کیلومتر بر ساعتی باد را در بخش سردشت شهرستان بشاگرد شاهد بودیم .

بارش باران در بشاگرد ، عصر بشاگرد

 

 به گزارش عصر بشاگرد به نقل ازخبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان  سی سی پورافزود :همچنین در این مدت فعالیت  سامانه ناپایدار جوی سبب وقوع بارندگی ها ی پراکنده در شمال و شرق  هرمزگان شده است.

 

وی گفت: پیرو اطلاعیه شماره ۲۱ هواشناسی ، نقشه های هواشناسی تقویت سامانه ناپیدار فصلی را نشان می دهد.

 

کارشناس ادراه کل هواشناسی هرمزگان افزود : تقویت این سامانه سبب رگبار و رعد برق ،افزایش سرعت  لحظه ای باد در مناطق شمال و شرق هرمزگان می شود .

 

سی سی پور با اشاره به تشدید بارش ها در این مناطق ؛ سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه ها را  پیش بینی کرد .

 

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: ادراه کل هواشناسی هرمزگان , شرق هرمزگان , نقشه های هواشناسی , شهرستان بشاگرد ,
تاریخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394
بازدید : 472
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان اعلام کرد

۱۰۰واحد مرغداری هرمزگان در انتظار دریافت مجوز بهره‌برداری

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:بالغ بر ۱۰۰ واحد مرغداری در هرمزگان با دریافت پروانه تاسیس در تلاش برای اخذ مجوز بهره برداری هستند..

 

 مرغداری

به گزارش عصر بشاگرد؛ابراهیم طغرلی در گفت وگو با خبرگزاری تسنیم در بندرعباس با اشاره به برنامه ریزی و سازماندهی طرح های دام و طیور اظهار داشت: معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان وظیفه نظارت بر حسن اجرای طرح های عمرانی دام و طیور و برنامه ریزی و نظارت بر جذب اعتبارات سرمایه ای و تسهیلاتی را برعهده دارد.

وی به فعالیت 306 واحد مرغداری  در هرمزگان اشاره داشت و افزود: صدور مجوز فعالیت مجتمع‌های دامپروری، توسط جهاد کشاورزی و براساس سیاست‌ها و رسالت سازمان، برمبنای شرایط و ضوابط موجود استان صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: صدور مجوزها در حوزه‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی تا قبل از سال 91 خود جهاد کشاوری انجام می‌داد از شهریور 91 به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی واگذار شده است.

طغرلی با بیان اینکه در هرمزگان پرورش انواع دام سبک و سنگین وجود دارد تصریح کرد: تاکنون 382 واحد ویژه گوساله پروری و 120 مجوز پرواربندی دام سبک در استان با دریافت مجوز فعالیت دارند.

وی با اشاره به طرح اصلاح نژاد دام روستایی در هرمزگان گفت: در بحث الگوی پروش دام و اصلاح نژادها، چه در دام سبک و چه سنگین درجهت بهبود توان ژنتیکی دام ها با هدف تولید بزغاله اصلاح شده و افزایش شیر مناسب اصلاح صورت می‌گیرد.

این مسئول ادامه داد: پروژه‌های اصلاح نژادی یک کار علمی و تخصصی و مدت دارد است که بر روی دام سبک و سنگین با همکاری بخش خصوصی در قالب پروژه های مستمر معاونت بهبود تولیدات دامی در راستای ایجاد نژادها و گونه های جدید با هدف  تولید و مقاومت بیشتر و بهبود افزایش تولید شیر و گوشت در اکثر شهرستان‌ها انجام می شود.

306 واحد مرغداری در هرمزگان فعال هستند

طغرلی خاطرنشان کرد:در راستای طرح اصلاح نژاد یا بهبود وضعیت ژنتیکی،سال گذشته 500 راس دام اصلاح سازی شد که این برنامه در سال جاری نیز تداوم دارد.

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان، این طرح در سال گذشته در شهرستان های بندرعباس، پارسیان، بشاگرد، حاجی آباد و سیریک با ظرفیت 500 راس دام سبک انجام شد.

وی در ادامه سخنان خود در مورد واحدهای مرغداری نیز بیان داشت: در سطح استان هرمزگان مجوز 460 واحد مرغداری صادر شده که از این تعداد 306 واحد مرغداری فعال هستند.

طغرلی ادامه داد: حدود100 واحد پروانه تاسیس مجوز دارند که بنا به پیشرفت ها و ساخت و ساز در مناسبت‌های مختلف،مجوز بهره برداری می‌گیرند. 

صنعت پرورش شترمرغ در هرمزگان جا نیفتاده است

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان در بخش پایانی سخنان خود اذعان داشت: به‌رغم فراهم بودن شرایط پرورش شترمرغ در استان درحال حاضر مزرعه انبوه تولید شترمرغ در هرمزگان وجود ندارد.

وی ادامه داد: حدود 40 واحد پرورش شترمرغ در استان مجوز بهره‌برداری دارند که از این تعداد 10مورد مولد و 30 مورد نیز گوشتی هستند.

طغرلی با بیان اینکه هنوز صنعت پرورش شترمرغ در هرمزگان به خوبی جا نیفتاد است، افزود: واحدهای پرورش شترمرغ بیشتر در شهرستان‌های سیریک، بستک، بندرعباس و فین با تعداد واحدهای محدود درحال فعالیت هستند.

وی بر توجه بیشتر نسبت به حمایت‌های تسهیلاتی دولت در این بخش و همه بخش های پرورش دام، تاکید کرد و گفت: از متقاضیان به جهت توسعه این بخش برای سرمایه‌گذاری دعوت می‌کنیم.

انتهای پیام/ج



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: صنعت پرورش شترمرغ , 306 واحد مرغداری , هرمزگان , مجوز بهره‌برداری , درشهر , خبرگزاري تنسنيم ,
تاریخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394
بازدید : 536
نویسنده : فــردیـن احـمدی

گزارش تصویری از جاده فراموش شده/ بخش دوم

مسیر بشاگرد – جاسک یکی از محورهای مهم ارتباطی بین دو شهرستان شرقی استان هرمزگان به شمار می رود که این روزها رو به فراموشی است.

 

 

جاده جاسک (9)

جاده جاسک (1)

جاده جاسک (2)

جاده جاسک (3)

جاده جاسک (4)

جاده جاسک (5)

جاده جاسک (6)

جاده جاسک (7)

جاده جاسک (8)

جاده جاسک (10)

 


:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: بشاگرد, جاده, جاده فراموش شده, جاسک, عکس, گزارش تصویری, مسیر بشاگرد, مسیر جاسک ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 460
نویسنده : فــردیـن احـمدی

پنجشنبه بازار میناب با بیش از ۵۰۰ سال قدمت، به محلی برای عرضه اقلام بی کیفیت چینی تبدیل شده و در عین حال سازه های جدیدی که در بازار ایجاد شده با هویت آن سازگاری چندانی ندارد. 

 

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از نداي هرمزگان،میناب سابقه تاریخی کهنی دارد و  بنیان این شهر به زمان ساسانیان برمی گردد اما بعضی از اسناد تاریخی موجود نشان می دهد این شهرستان از قدمتی بیش از ۲۵۰۰ سال برخوردار است که بدین منظور می توان به سفرنامه نئارخوس ( نئارکوس) سردار اسکندر مقدونی مراجعه کرد این احتمال نیز هست که این شهر در زمان ساسانیان به آبادانی و رونق رسیده است .

پنجشنبه‌ بازار میناب بازاری تاریخی در بخش مرکزی از توابع شهرستان میناب در استان هرمزگان و یکی از نقاط دیدنی استان هرمزگان در جنوب ایران است. این بازار که در مرکز شهر میناب واقع شده، از یک سو به بازار و از سوی دیگر به میدان اصلی شهر متصل می‌ شود. بازار  مذکور از گذشته های دور با هدف عرضه صنایع دستی و تولیدات سنتی و خانگی براه افتاد. در این بازار انواع حصیر، ظروف حصیری، سفال، لوازم دوخت لباس، پوشاک زنان، برقع، ماهی و انواع مواد غذایی عرضه می‌شود .

بازار فعلی پنجشنبه بازار در حاشیه رودخانه میناب و در امتداد بلوار ساحلی تشکیل شده‌ است البته کالاهای این بازار دیگر مثل پنجشنبه بازار قدیم کالاها و صنایع دستی حصیری و سفالی نیست و همه نوع کالایی در این بازار جدید یافت می‌شود. پنج شنبه بازار موتور سیکلت فروشان و پنج شنبه بازار دام (گاو گوسفند و بز) که به پا کنار مشهور است که در امتداد بلوار ساحلی شهر میناب ایجاد شده‌اند از دیگر بازارهای قابل ذکر در میناب هستند که مشتری های خاص خودشان را از سراسر استان و نیز استان همجوار (کرمان) را دارد .

در قدیم که داد و ستد کالاها بصورت پاپایی صورت می گرفت و تجار کشورهای جنوب شرق آسیا و بعضی از استان های شمالی مسیر ولایت خود را تا بازار تجاری میناب طی می کردند تا کالاهای خود را مبادله کنند. انواع کالاهای تولیدی و محصولات کشاورزی و انواع دام در این بازار مبادله می شد. این تجار برای حضور در بازار و مبادله کالا با یکدیگر حرکت خود را از مبداء به گونه ای آغاز می کردند که با توجه به بعد در یک روز از هفته تمامی آنها در بازار حضور داشته باشند که از دیر باز روز پنج شنبه آخر هفته بوده است و بدینگونه پنج شنبه بازار هرموز ( میناب کنونی ) رونق یافت و این سنت همچنان پاپرجا و استوار در طول تاریخ و سالیان دراز مسیر خود را طی کرده تا به امروز رسیده است .

پنجشنبه بازار میناب تنها بازار سنتی در استان هرمزگان است که در روزهای پنجشنبه مردم از جای جای استان و شهرهای همجوار برای خرید اجناس مورد نیاز خود در این بازار حضور پیدا می کنند. تنوع نوع جنس و ارزانی آنها نسبت به بازارهای دیگر در شهرستان و استان در بعضی از مواقع شلوغی خاص خود را در این بازار به دنبال دارد که به همین منظور این بازار به یکی از جاذبه های گردشگری نیز تبدیل شده است. بعد از گذشت سالها از قدمت این بازار، شورا و شهرداری میناب با اجرای ساخت و ساز این بازار را با سازه جدید و سنتی تبدیل به بیش از ۱۴۰ غرفه کرده است تا بتواند برای تجمیع دستفروشان از سطح شهر و متمرکز کردن همه آنها را در این مکان و همچنین ایجاد فرهنگ داد و ستد در بین فروشندگان سیار که در شهر مشغول به فروشندگی هستند و ظاهر شهر را به شکل معیوب در آورده اند بهبود بخشد. شهرداری میناب در این مکان در زمینی به مساحت پنج هزار متر اقدام به ساخت و بهسازی این بازار کرده است و با اعتباری بیش از یک میلیارد ریال که از منابع شهرداری تامین شده است توانسته بیش از ۱۴۰ غرفه را در این مکان در معرض ساخت قرار دهد. این بازار سنتی که جزء مصوبات شورای شهر میناب بود در اسفند ماه سال ۹۳ تکمیل وبا حضور اعضای شورای شهر وشهردار میناب وفرماندار ویژه میناب به بهره برداری رسید .

اما آنچه در این مکان مشهود است استفاده نکردن از این سازه سنتی است که تعجب همه را برانگیخته است. این سازه  یا بازار نوساز سنتی تبدیل به محل انبار شدن اجناس فروشندگانی شده است که در اطراف به فروشندگی مشغول هستند .

نصیرحیدری یکی از دستفروشان که سال هاست دراین بازار به فروشندگی مشغول است گفت: دستفروشانی که در این بازار مشغول به فروشندگی هستند از هیچ گونه خدماتی از طرف شهرداری برخوردار نیستند و بیشتر آنها که در این مکان از روی ناچاری برای تهیه معیشت خانواده به این کار مشغول هستند .

وی با بیان اینکه شهرداری میناب قدرت ساماندهی کردن دستفروشان را ندارد و نسبت به آنها وشغل آنها بی اعتنا است، گفت: شهرداری در این زمینه فقط به فکر گرفتن مالیات و عوارض از دستفروشان است .

حیدری افزود: ساخت این سازه برای دستفروشان کاری بسیار اشتباه از سوی شهرداری بود و با مدیریت ضعیف به فکر ناراحت کردن و فراری دادن دستفروشان از این مکان است. غلام زمانی یکی دیگر از فروشندگان که ۳۵ سال از عمر خود را با دستفروشی در این بازار گذرانده است گفت: مدیریت در زمان شورا و شهردار سابق در این بازار و نحوه خدمات دهی آنها به فروشندگان بسیار بهتر از مدیریت در این دوره با مدیریت شهردار جدید است .

زمانی گفت: وضعیت کنونی فروشندگان در این بازار مناسب نیست و بیشتر آنها با ضر وزیان زیاد به خانه بر می گردند که این نشان از مدیریت ضعیف مسئولان شهرداری و بی توجهی به دستفروشان است و برای تجمیع دستفروشان در سطح شهر و اسکان آنها در این مکان هیچ اقدامی صورت نگرفته است که بیشترین سود و فروش را هم دستفروشان حاضر در سطح شهر دارند .

زمانی افزود: بیشتر دستفروشان حاضر در این مکان روزانه با بیش از سه میلیون تومان جنس خریداری شده وارد این بازار می شوند  اما حاصل فروش انها در روز به ۱۰۰ هزار تومان هم نمیرسد .

وی گفت: شهرداری باید بتواند هرچه زود تربا یک برنامه ریزی منسجم دستفروشان در سطح شهر را به این مکان بیاورد تا مردم برای خرید به این مکان بیایند و اجناس خود را روزانه از این محل تهیه کنندتا این نگرانی در بین دستفروشان برداشته شود .

عبدالعلی زائری رئیس شورای شهر میناب به خبر نگار مهر گفت: هدف از ساخت وایجاد این سازه در این مکان ساماندهی کلیه دستفروشان درمیناب است که همه انها باید در یک مکان مشغول به فروشندگی باشند .

وی گفت: با ساخت این بازار که بیش از ۱۴۰ غرفه در فاز اول آن هست سعی مسئولان در شورا وشهردای بر اسکان دستفروشان در این مکان بود اما دستفروشان تا کنون از این مکان وسازه هیچ استقبالی ندارند ودر اطراف آن مشغول به فروشندگی هستند .

زایری افزود: با ساخت این بازاربیشتر دستفروشان غرفه های ساخته شده را به اجاره خود در آوردنده اند اما معمولا از آنها استفاده ای ندارند که شهرداری نیز اجاره خود را از آنها نیز دریافت میکند .

رئیس شورای شهر میناب در مورد میزان اجاره غرفه ها گفت: میزان اجاره این غرفه ها ماهیانه ۳۰ هزار تومان است و مبلغ پیش پرداخت ان هم ۵۰۰ هزار تمان است .

وی گفت: شهرداری میناب به دنبال ساماندهی دستفروشان میناب در این بازار است ودر این بین نیاز به همکاری وهمدلی همه ارگانها را با  شهراری هستیم تابتوانیم این کار را زود تر به اجرا در آوریم.



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: پنجشنبه بازار میناب , ۵۰۰ سال قدمت , تاريخ كهن , شهر ميناب , رودخانه میناب , سردار اسکندر مقدونی ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 478
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ندای ساحل ، فرمانده سپاه امام سجاد(ع) به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد به بازخوانی این عملیات پرداخت و گفت:عملیات مرصاد آخرین عملیات هشت سال دفاع مقدس بود و پایانی افتخارآفرین برای هشت سال مقاومت ملت غیور ایران و سقوطی جاویدان را برای منافقین رقم زد.
سردار ترابی در ادامه افزود :در سومین روز مرداد ماه سال ۱۳۶۷، منافقین کوردل با همکاری و پشتیبانی حزب بعث و نیروی هوایی ارتش عراق، عملیات سه روزه ای را علیه ملت ایران و برای فتح تهران با عنوان “فروغ جاویدان” از مرز خسروی آغاز کردند.
فرمانده سپاه امام سجاد(ع) در ادامه بازخوانی این عملیات بیان کرد:در این عملیات در ابتدا نیروهای ویژه بعثی که از قبل خطوط مرزی را شکسته و تا سرپل ذهاب پیشروی کرده بودند، متعهد شدند از طریق توپخانه و بمباران هوایی منافقین را تا رسیدن به مقصود پشتیبانی کند.
وی با بیان اینکه پیشروی منافقین تنها تا تنگه چهارزبر بیشتر ادامه نداشت گفت : رزمندگان دلاور و مردم غیور ایران اسلامی به ویژه خطه مرزنشین کرمانشاه همچون سدی در این تنگه به کمین نشستند تا عملیات فروغ جاویدان منافقین را برای همیشه به سقوط و شکستی جاویدان برای آنها تبدیل کنند.

این مقام مسئول عنوان کرد : همزمان با حرکات ‏مذبوحانه منافقین در جلسه ای که در شورای عالی ‏دفاع در شهر کرمانشاه تشکیل شد، تنگه ‏چهارزبر در ۳۴ کیلومتری کرمانشاه بدلیل دارا بودن ‏شیارها و ارتفاعات مناسب، بهترین نقطه برای جلوگیری از ‏حرکت و اضمحلال منافقین مسلح شناخته شد و این تنگه‏ به عنوان خط اصلی ‏پدافند انتخاب و تقویت شود ،بلافاصله پس از جلسه ، لشکر ۸۱ زرهی در تنگه مستقر و با الحاق ‏نیروهای لشکر ۳۲ انصارالحسین (ع) و ۲۷ محمد رسول الله (ص) ‏از سپاه پاسداران، ستون نفاق در دشت حسن آباد زمین‌گیر ‏شدند.‏

سردار ترابی افزود : سپس فرمان عملیات مرصاد با رمز “یا علی ابن ابیطالب” صادر شد، براین اساس یک ستون به طول ‏چهار کیلومتر مسلح به توپ، تانک، نفربر، تفنگ ۱۰۶، ‏خودروهای سنگین حامل مهمات و سایر ادوات نظامی و ‏لجستیکی، جاده دشت حسن آباد را پوشانده ، که ‏ناگهان صدای غرورآفرین بالگردهای هوانیروز ارتش ‏جمهوری اسلامی ایران در فضا طنین انداز شد.‏

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) در پایان بازخوانی این عملیات خاطر نشان کرد و گفت ،عملیات غرورآفرین مرصاد تا دو روز بعد ادامه یافت ‏تا اینکه منطقه به کلی از لوث وجود منافقین پاکسازی ‏شد و بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر از آنان به هلاکت رسیده و بیش ‏از ۴۰۰ دستگاه خودرو، نفربر و تانک آنها منهدم شد ‏و برگ زرین دیگری در تاریخ حماسی هشت سال دفاع مقدس ‏به ثبت رسید.



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: عملیات مرصاد،هشت سال دفاع مقدس،برگ زرین،فرمانده سپاه امام سجاد(ع)،سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 458
نویسنده : فــردیـن احـمدی
«تلگرام» فيلتر نمي‌شود



به گزارش عصر بشاگرد به نقل از صبح ساحل وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات گفت: هر شبکه اجتماعي که در ايران در حال فعاليت است، محدوديتي براي آن نداريم اما اگر بخواهد قوانين ايران را زير پا بگذارد و محتواي غير اخلاقي در آن انتشار يابد، قطعاً تحمل نمي‌کنيم.به گزارش مهر، محمود واعظي که در سفري دو روزه در استان همدان حضور يافته بود، درآخرين برنامه خود در استان در مرکز انتقال داده همدان حضور يافت و پس از رونمايي از نخستين سيستم رايانش ابري به سئوالات مهر پاسخ داد.وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات در پاسخ به سئوال مهر در خصوص امکان فيلتر شدن نرم افزاز پيام رسان تلگرام به دليل امکان طراحي استيکرهاي توهين آميز در آن گفت: پس از اين مصاحبه مسئولين تلگرام با همکاران اين نهاد تماس گرفته و عذر خواهي و عنوان کردند سيستمي براي همه کاربران دنيا طراحي کرده‌اند که کاربر بتواند استيکر بسازد، اما نمي‌دانستيم برخي کاربران در ايران از اين موضوع سو استفاده مي‌کنند بنابراين مسئولان تلگرام عنوان کرده‌اند اين امکان را در ايران مسدود مي‌کنند تا بتوانند در ايران حضور داشته باشند.



:: موضوعات مرتبط: آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار فرهنگی هنری , ,
:: برچسب‌ها: وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات , تلگرام , فيلتر , شبکه اجتماعي , صبح ساحل , فن آوري اطلاعات ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 393
نویسنده : فــردیـن احـمدی
فولاد هرمزگان رافروختندويارانه دادند



به گزارش عصر بشاگرد به نقل از صبح ساحل:گزارش تحقيق و تفحص از صنعت فولاد کشور تاکيد دارد که فولادهاي استاني بدون توجه به آزمايش سرزميني،با نگاه سياسي و عوام‌فريبانه تاسيس شده است و همچنين علت اصلي مشکلات را خصوصي‌سازي غلط شرکت فولاد مي‌داند.به گزارش مهر، در جلسه علني مجلس شوراي اسلامي گزارش کميسيون صنايع و معادن در مورد تحقيق و تفحص از صنعت فولاد کشور گزارش شد.در اين گزارش تاکيد شده است مکان‌يابي و مطالعات اوليه طرح‌هاي هشت‌گانه استاني به درستي انجام نپذيرفته است به گونه‌اي که برخي طرح‌ها از جمله فولاد سبزوار و قائنات با توجه به واقع شدن در منطقه کويري و دشت‌هاي ممنوعه آبي در آينده نه چندان دور باعث از بين بردن کشاورزي مناطق مذکور خواهند شد. مي‌توان گفت فولادهاي استاني با نگاه سياسي و بدون توجه به آمايش سرزميني و استعدادهاي هر استان و با نگاه سياسي و عوام‌فريبانه تاسيس گرديده است.اين گزارش تاکيد کرد: در انجام طرح‌هاي استاني مطالعات مربوط به ارزيابي آثار زيست محيطي به درستي صورت نپذيرفته لذا تبعات انجام طرح‌هاي مذکور در محيط زيست منطقه نامعلوم مي‌باشد.در اين گزارش تصريح شده است: به دليل تاخير در اجراي طرح‌ها و همچنين تورم کم سابقه سال‌هاي اخير، هزينه انجام پروژه‌ها چندين برابر شده و همچنين استانداري‌ها به تعهدات خود مبني بر انجام زيرساخت‌هاي لازم براي پروژه‌ها عمل ننموده‌اند و حتي در صورت تکميل طرح‌هاي مذکور، با توجه به نبود زيرساخت‌ها، امکان بهره‌برداري مناسب وجود ندارد.در اين گزارش آمده است: در حال حاضر به دليل تضعيف شرکت ملي فولاد که زماني سياستگذار و ناظر اصلي صنعت فولاد کشور بوده است، توازن چرخه توليد بر هم خورده است و طرح‌هاي مربوط به توليد گُندله، برداشت سنگ آهن و مديريت برنامه‌ريزي براي بازار قٌراضه کشور با تاخيرات متعدد روبروست.اين گزارش تصريح دارد: عليرغم اينکه کشور در حال حاضر واردکننده فولاد مي‌باشد، واحدهاي توليدي دچار کمبود خوراک شامل گندله و آهن اسفنجي مي‌باشد و از طرفي به دليل نبود ظرفيت گندله‌سازي در کشور، سنگ آهن که سرمايه کشور مي‌باشد، به صورت خام‌فروشي صادر مي‌شود.اين گزارش آمارهاي ارائه شده در سنوات گذشته مبني بر اينکه ظرفيت عملي توليد فولاد کشور 20 ميليون تن در سال مي‌باشد را زير سئوال برده و تاکيد دارد که در خوشبينانه‌ترين حالت، ظرفيت عملي توليد بين 14.5 تا 16 ميليون تن است.در اين گزارش تاکيد شده است که قيمت‌گذاري سنگ آهن خام به گونه‌اي است که معدن‌داران ترغيب به صادرات سنگ آهن مي‌شوند که بايد از اين امر جلوگيري شود.در اين گزارش آمده است: با توجه به مفاد قرارداد فاينانس با شرکت «سايناشور» چين، براي تامين مالي پروژه‌هاي استاني پيمانکار اجراي فولادسازي‌ها، بايد شرکتي چيني باشد و حداقل 65 درصد تجهيزات بکار رفته نيز ساخت چين باشد؛ در حالي که امکان ساخت بخش اعظم تجهيزات کارخانه فولادسازي در کشور وجود دارد.اين گزارش پرده از تخلف دولت مبني بر استفاده از وجوه حاصل از فروش فولاد هرمزگان براي پرداخت يارانه، برداشته است؛ اين در حالي است که اين وجوه بايد صرف تکميل طرح‌هاي استاني مي‌شد.در اين گزارش آمده است: در فروش اوراق مشارکت طرح‌هاي فولاد استاني، به دليل عدم پرداخت کوپن اوراق مشارکت از سوي سازمان ايميدرو، بانک‌هاي ملت و تجارت اقدام به ضبط وثايق که در حقيقت سهام شرکت‌هاي فولاد مبارکه و شرکت ملي صنايع مس بود، نمودند که در عمل موجب کاهش بيشتر سهم دولت در صنعت راهبردي و استراتژيک فولاد شده است.اين گزارش بر جلوگيري از واگذاري و انحلال شرکت ملي فولاد تاکيد کرده است و علت اصلي نابساماني در حوزه فولاد را خصوصي‌سازي غلط و واگذاري‌هاي نادرست دانسته است.در ادامه اين گزارش آمده است: شرکت‌هاي فولاد خوزستان و فولاد مبارکه، با توجه به عدم اجراي تعهدات قبلي خود مبني بر افزايش ظرفيت زير سقف و تا زماني که به تعهدات قبلي خود عمل نکرده‌اند، حق خريد طرح‌هاي فولاد استاني را ندارند. در حال حاضر فولاد مبارکه از خريداران احتمالي طرح فولاد سفيددشت چهارمحال بختياري است و فولاد خوزستان نيز از خريداران احتمال فولاد شادگان، شرکت‌هاي مذکور تا زماني که به تعهدات قبلي خود عمل ننموده‌اند، حق صرف منابع براي خريد طرح‌هاي نيمه تمام يا اتمام يافته استاني را ندارند، زيرا صرف منابع مالي براي خريد طرح‌هاي استاني سبب کاهش شرکت‌هاي خريدار و در نهايت کند شدن روند افزايش ظرفيت توليد فولاد کشور خواهد شد.





:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: فولاد هرمزگان , يارانه , جلسه علني مجلس شوراي اسلامي , تحقيق و تفحص از صنعت فولاد کشور ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 871
نویسنده : فــردیـن احـمدی

۲ تغییر مهم در سهمیه‌های کنکور ۹۴ اعلام شد/ نحوه سهمیه بندی

کنکور. آزمون
شناسهٔ خبر: 2868563 - سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - 12:26
تاریخچه اعمال سهمیه بندی در پذیرش دانشجو برای رفع محرومیت ها به سالهای دور برمی گردد. سهمیه بندی از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی به خود دیده که داوطلبان در انتخاب رشته باید به آن توجه کنند.

به گزارش عصر بشاگرد به نقل ازخبرنگار مهر، با نگاهی به تاریخچه اعمال سهمیه بندی در پذیرش دانشجو در می یابیم که اولین سهمیه بندی در سال ۱۳۴۸ اعمال شده است. در آن زمان دانشگاههای شهرستانها تا حدود ۵۰ درصد از دانشجویان خود را از بین داوطلبان محلی انتخاب می کردند.

در سال ۱۳۶۱ داوطلبان به سه گروه کلی داوطلبان آزاد، داوطلبان منطقه ای و داوطلبان نهادها تقسیم می شدند. داوطلبان آزاد، شامل کسانی می شد که دیپلم خود را از استان تهران یا یکی از شهرهای تبریز، ارومیه، رشت، ساری، مشهد، کرمان، زنجان، سمنان، یزد، اراک، اصفهان، کرمانشاه ، همدان و شیراز اخذ کرده بودند.

داوطلبان منطقه ای نیز شامل افرادی می شدند که جزو منطقه آزاد نبودند، البته این داوطلبان درصورت تمایل می توانستند از سهمیه آزاد استفاده کنند. سهمیه هریک از گروههای فوق الذکر حدوداً معادل یک سوم کل ظرفیت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی بود.

بخش های کشور از سال ۱۳۶۳ به پنج منطقه در غالب سهمیه مناطق تقسیم بندی شد (با وقوع جنگ تحمیلی و تبعات ناشی از آن سهمیه هایی مانند خانواده شهداء، رزمندگان و شاهد (فرزندان شهدا) نیز اضافه شد) و این روند تا سال ۱۳۶۷ ادامه داشت و از سال ۱۳۶۸ به بعد سهمیه مناطق به سه منطقه تقلیل یافت.

از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۳۹۲ سهمیه ها بدون تغییر باقی ماند. در سال ۱۳۹۳ با توجه به اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، تغییراتی در نحوه سهمیه بندی داوطلبان صورت پذیرفت، سهمیه شاهد به سهمیه ایثارگران تغییر یافت و ۲۰ درصد ظرفیت هر کدرشته محل به ایثارگران اختصاص یافت.

در حال حاضر نیز، براساس ماده ۴۷ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) درخصوص اصلاحیه ماده ۷۰ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب ۴ اسفند ۱۳۹۳ مجلس شورای اسلامی، سهمیه ایثارگران از ۲۰ درصد به ۲۵ درصد افزایش می یابد.

همچنین قانون اصلاح بند (۳) ماده واحده قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی مصوب ۱۰ مهر ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی، اجرا می شود.

مهمترین تغییرات سهمیه بندی آزمون سراسری سال ۱۳۹۴

در آزمون سراسری سال ۹۴ دو تغییر عمده در سهمیه بندی ایثارگران و ظرفیت مناطق محروم رشته های پزشکی رخ داده است.

اولین تغییر این است که با توجه به اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران سهمیه ایثارگران از ۲۰ درصد به ۲۵ درصد افزایش می یابد. همچنین حدنصاب نمره داوطلبان ایثارگر برای رشته های تحت پوشش وزارت بهداشت از ۸۰ درصد به ۷۰ درصد نمره گزینش آزاد کاهش می یابد.

دومین تغییر این است که طبق قانون اصلاح بند ۳ ماده واحده قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی مصوب ۱۰ مهرماه ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی، ۳۰ درصد ظرفیت رشته های مقاطع دکتری عمومی شامل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از طریق جذب دانشجوی بومی با اولویت مناطق محروم و متناسب با نیاز استانها پذیرش می شود.

نحوه سهمیه بندی داوطلبان در آزمون سراسری سال ۱۳۹۴

بر اساس مصوبات مراجع ذیصلاح هر یک از داوطلبان در آزمون سراسری دارای سهمیه مشخصی هستند. این سهمیه بر اساس اطلاعاتی که داوطلبان در فرم تقاضانامه ثبت نامی تکمیل کرده اند، در کارنامه اولیه آنان درج خواهد شد. (اطلاعاتی که داوطلبان در تقاضانامه ثبت نامی درج کرده اند در زمان قبولی توسط دانشگاه قبولی کنترل می شود.) میزان ظرفیت اختصاص یافته به سهمیه ها بر اساس نسبت شرکت کنندگان سهمیه بندی مناطق است.

سهمیه های سال جاری شامل سهمیه مناطق منطقه یک، دو و سه خانواده شهداء، ایثارگران و رزمندگان است و تعداد و درصد حاضران در جلسه آزمون هر یک از سهمیه ها در هر گروه آزمایشی در جدول شماره یک آمده است.

جدول شماره (۱) : تعداد درصد حاضران در جلسه آزمون سراسری ۹۴ به تفکیک گروه و سهمیه

جدول سهمیه بندی کنکور

سهمیه مناطق

در تقسیمات کشوری که توسط وزارت کشور تعیین شده است، کشور دارای استان، شهر، بخش و زیربخش یا دهستان است. داوطلبان باید توجه داشته باشند که بخش محل تحصیل سه سال آخر متوسطه برای داوطلبان نظام قدیم و بخش اخذ مدرک پیش دانشگاهی و دو سال آخر متوسطه برای داوطلبان نظام ترمی واحدی یا سالی واحدی در اختصاص سهمیه نهایی آنان تعیین کننده است.

داوطلبانی که در بند ۱۶ فرم ثبت نامی خود در آزمون سراسری، سهمیه ثبت نامی مناطق را انتخاب کرده اند، براساس سه سال آخر بخش محل تحصیل دارای سهمیه نهایی منطقه یک، دو یا سه خواهند شد .

در جداول شماره ۲ و ۳ بخش های کشور با سهمیه منطقه یک و دو مشخص شده است و سایر مناطق که در جداول شماره ۲ و ۳ ارائه نشده است، دارای سهمیه منطقه سه هستند.

جدول شماره ۲ : بخش های دارای سهمیه منطقه یک

ردیف استان شهر

بخش

۱

آذربایجان شرقی

تبریز

مرکزی

۲

اصفهان

اصفهان مرکزی
۳

تهران

تهران

کن
۴

تهران

تهران

مرکزی
۵

تهران

شمیرانات تجریش
۶

تهران

شمیرانات لواسانات
۷

خراسان رضوی

مشهد مرکزی

۸

فارس

شیراز

مرکزی

جدول شماره ۳ : بخش های دارای سهمیه منطقه دو

جدول سهمیه بندی کنکور

ادامه جدول شماره ۳ : بخش های دارای سهمیه منطقه دو

جدول سهمیه بندی کنکور

مطابق جداول شماره ۲ و ۳ چنانچه بخش محل تحصیل هر سه سال آخر داوطلب در یک منطقه باشد، سهمیه اختصاص یافته به آن منطقه به عنوان سهمیه نهایی داوطلب منظور خواهد شد.

نکته ۱ : در صورتیکه بخشهای محل تحصیل سه سال آخر متوسطه داوطلبان از سهمیه مناطق متفاوت باشد، سهمیه داوطلب براساس بخش محل اخذ مدرک تحصیلی بخش مرفه تر (حتی یک سال از سه سال) تعیین می شود.

مثال: اگر داوطلبی سه سال آخر بخش محل تحصیل خود را در بخش های زیر گذرانده باشد. سهمیه نهایی این داوطلب منطقه یک خواهد شد.

بخش سهمیه سهمیه نهایی
سال آخر تحصیلی: استان:تهران شهر:تهران بخش:مرکزی سهمیه:منطقه یک

سهمیه نهایی: منطقه ۱

یک سال ماقبل آخر: استان:خراسان رضوی شهر:مشهد بخش:طرقبه

سهمیه:منطقه سه

دو سال ماقبل آخر: استان:خراسانرضوی شهر:مشهد بخش:طرقبه

سهمیه:منطقه سه

نکته ۲ : فارغ التحصیلان کاردانی آموزشکده های فنی و حرفه ای، بر اساس بخش محل تحصیل سال اول، دوم و سوم هنرستان، دارای یکی از سهمیه های منطقه یک، دو یا سه خواهند بود.

نکته ۳ : داوطلبانی که دو سال آخر تحصیل خود را در خارج از کشور گذرانده اند، جزو منطقه سه محسوب می شوند.

نکته ۴ : کلیه داوطلبان معلول (نابینا، ناشنوا، نیمه بینا، نیمه شنوا و معلولان جسمی حرکتی) جزو سهمیه منطقه سه محسوب می شوند.

سهمیه های ایثارگران و رزمندگان

با توجه به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، و همچنین ماده ۴۷ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در خصوص اصلاحیه ماده ۷۰ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب ۴ اسفند ۱۳۹۳ مجلس شورای اسلامی،گزینش داوطلبان واجد شرایط براساس این قوانین صورت می گیرد.

ایثارگران: همسر و فرزندان شهدا، آزادگان و همسر و فرزندان آنان، جانبازان، همسر و فرزندان جانبازان - با جانبازی ۲۵ درصد به بالا، جزو سهمی ایثارگران محسوب می شوند و تابع ضوابط مربوط به سهمیه ایثارگران هستند. ظرفیت اختصاصی برای این دسته از داوطلبان ۲۵ درصد از ظرفیت هر کدرشته محل است و حدنصاب نمره ای داوطلبان ۷۰ درصد نمره گزینش آزاد در رشته محل مورد نظر است.

رزمندگان: رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه جزو سهمیه رزمندگان محسوب و تابع ضوابط مربوط به سهمیه رزمندگان هستند. حدنصداب نمره برای این داوطلبان ۷۵ درصد نمره گزینش آزاد در رشته محل مورد نظر است.

خانواده شهدا: پدر، مادر، خواهر و برادر شهید جزو سهمیه خانواده شهدا محسوب می شوند و تابع ضوابط مربوط به سهمیه خانواده شهدا هستند.

داوطلبان مشمول سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران و وزارت جهاد کشاورزی از سال ۱۳۶۸ به بعد و داوطلبان مشمول سهمیه های رزمندگان و ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران از سال ۱۳۷۶ به بعد، فقط یک بار می توانند با استفاده از سهمیه مربوط در رشته های تحصیلی دوره روزانه پذیرفته شوند. این داوطلبان مجاز به استفاده مجدد از سهمیه نیستند.

داوطلبانی که با استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران در دوره های نوبت دوم (شبانه)، پیام نور، غیرانتفاعی، نیمه حضوری، مجازی و پردیس های خودگردان آزمون سراسری پذیرفته شوند، در صورت انصراف از قبولی اولیه، منحصرا یک بار دیگر مجاز به استفاده از سهمیه مذکور خواهند بود.

گزینش آزاد: در کلیه کدرشته محلها، انتخاب کنندگان بدون توجه به سهمیه و گزینش بومی، صرفا براساس نمره مرتب شده و نمره آخرین نفر پذیرفته شده هرکدرشته محل که صرفا براساس ظرفیت آن کدرشته محل تعیین می شود، نمره گزینش آزاد نامیده می شود.

نکات مهمی که باید دقت کرد:

نکته ۱ : سهمیه های منطقه یک، دو، سه و خانواده شهداء در کدرشته محلهایی که داوطلب، بومی آن کدرشته ها است اعمال می شود. در واقع داوطلب دارای سهمیه منطقه سه اگر در کدرشته ای بومی محسوب نشود، در قسمت آزاد گزینش خواهد شد و در سهمیه منطقه سه گزینش نمی شود . برای روش تر شدن مطلب، به این مثال توجه کنید:

فرض کنید داوطلبی، بومی استان یزد بوده و دارای سهمیه منطقه ۳ در گروه علوم ریاضی و فنی است. چنانچه این داوطلب متقاضی رشته مهندسی معماری در دانشگاههای یزد، اصفهان و یا چهارمحال بختیاری باشد، با توجه به اینکه نوع گزینش بومی رشته مذکور ناحیه ای است، بومی این استانها محسوب می شود و در بین داوطلبان هم سهمیه خود یعنی منطقه سه گزینش خواهد شد.

اما اگر این داوطلب، متقاضی رشته مهندسی معماری دانشگاه تهران یا زنجان یا زاهدان باشد، از آنجا که بومی هم ناحیه ای این استانها نیست در سهمیه آزاد به رقابت با سایر داوطلبان خواهد پرداخت.

نکته ۲ : با توجه به اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران سهمیه ایثارگران از ۲۰ درصد به ۲۵ درصد افزایش می یابد. همچنین حدنصاب نمره داوطلبان ایثارگر برای رشته های تحت پوشش وزارت بهداشت از ۸۰ درصد به ۷۰ درصد نمره گزینش آزاد کاهش می یابد.

سایر سهمیه ها (تسهیلات)

سهمیه های دیگری که در آزمون سراسری وجود دارد به شرح زیر است:

۱ سهمیه مناطق محروم

۱ - ۱ ) ۴۰ درصد ظرفیت هر یک از کدرشته های دوره روزانه ۹ استان محروم شامل استانهای ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، هرمزگان به داوطلبان بومی خود استانهای فوق اختصاص دارد.

۲ - ۱ ) بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و به منظور تامین نیروی متخصص استانهای ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، هرمزگان در رشته های مورد نیاز برحسب نظر استانداری های این استانها و به تعدداد ۵۰۰ نفر به نسبت شان قبولی هر یک از استانها در دانشگاهها تقسیم می شوند.

۳ - ۱ ) طبق قانون اصلاح بند ۳ ماده واحده قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی مصوب ۱۰ مهرماه ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی، ۳۰ درصد ظرفیت رشته های مقاطع دکتری عمومی شامل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از طریق جذب دانشجوی بومی با اولویت مناطق محروم و متناسب با نیاز استانها پذیرش می شود.

۲ سهمیه داوطلبان شهرستانهای جنوب استان کرمان (جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، رودبار، قلعه گنج و منوجان) و بخش بشاگرد در استان هرمزگان

بر اساس مصوبه شصتمین جلسه کمیته مطالعه و برنامه ریزی آزمون سراسری، داوطلبان بومی شهرستانهای مذکور که سه سال آخر تحصیلات دوره متوسطه آنان سال دوم، سوم و پیش دانشگاهی در این شهرستانها یا یکی از بخشهای تابع آن بوده است، می توانند کدرشته های اختصاصی این شهرستانها را از بخش های مربوط در دفترچه راهنمای انتخاب رشته انتخاب کنند.

در صورت پذیرفته شدن در این کدرشته ها، داوطلبان باید گواهی مربوط را در زمان ثبت نام به مؤسسه ای که در آن قبول شده اند، ارائه کنند؛ در غیر این صورت قبولی آنها لغو می شود. ضمناً پذیرفته شدگان مشمول تسهیلات این طرح باید متعهد شوند که به مدت دو برابر مدت تحصیل در مناطق محروم استان خود خدمت کنند.

۳ سهمیه داوطلبان زلزله زده شهرستانهای اهر، ورزقان و هریس استان آذربایجان شرقی

بنا بر مصوبه ۷۳۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی ۲۰ فروردین ۹۲ داوطلبان بومی (اقامت و یا یکی از سه سال آخر تحصیل) کلیه بخش های شهرستانهای اهر، ورزقان و هریس می توانند از سهمیه اختصاصی به خود (در قسمت ظرفیت های اختصاصی به مناطق محروم) استفاده کنند.

۴ سهمیه داوطلبان شهرستان ابوموسی

در راستای اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر اختصاص سهمیه برای داوطلبان شهرستان ابوموسی در آزمون سراسری، پذیرش داوطلبان بومی ابوموسی در دانشگاه هرمزگان، همانند شرایط پذیرش رزمندگان است (سهمیه ۴۰ درصدی ظرفیت با اعمال ۷۵ درصد حدنصاب گزینش آزاد).

تبصره ۱ سکونت مستمر داوطلب به مدت سه سال در شهرستان ابوموسی ملاک بومی بودن است. تبصره ۲ چنانچه داوطلبان واجد شرایط حدنصاب لازم را در رشته های دانشگاه هرمزگان کسب نکنند در دانشگاه پیام نور ابوموسی جایابی و معرفی می شوند.

۵ سهمیه بهیاران

مطابق ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای شماره ۱ ، دارندگان دیپلم بهیاری مورد تاییدد آموزش و پرورش که بند ۲۵ تقاضانامه ثبتنامی را علامت گذاری کرده اند، چنانچه مجاز به انتخاب رشته شده باشند، در صورت انتخاب کدرشته های پرستاری با نمره کل زیرگروه یک گروه آزمایشی علوم تجربی که رشته پرستاری در این زیرگروه قرار دارد و احتساب با تاثیر مثبت نمره درس تخصصی بهیاری با ضریب ۴ گزینش خواهند شد.

ضمناً گزینش این داوطلبان برای سایر رشته ها، با نمره کل بدون احتساب دروس تخصصی بهیاری خواهد بود.

۶ سهمیه آموزگاران

حدود ۸۰ درصد از ظرفیت رشته راهنمایی و مشاوره به سهمیه آموزگاران وزارت آموزش و پرورش اختصاص می یابد.

تعهدات پذیرفته شدگان سهمیه های مختلف

۱ پذیرفته شدگان دارای سهمیه نهایی منطقه یک، ایثارگر و رزمنده در صورت پذیرفته شدن یک برابر مدت تحصیل تعهد خدمت دارند.

۲ پذیرفته شدگان دارای سهمیه نهایی منطقه دو یا سه، در صورت پذیرفته شدن دو برابر مدت تحصیل تعهد خدمت دارند.تبصره ۱ : میزان تعهد خدمت سهمیه مناطق، فقط برای پذیرفته شدگان دوره روزانه است و پذیرفته شدگان سایر دوره ها شامل تعهد خدمت نخواهند بود.

تبصره ۲ : پذیرفته شدگان دارای سهمیه نهایی منطقه دو یا سه، در صورتیکه حداقل سهمیه منطقه یک یا سهمیه آزاد را درکدرشته محل قبولی کسب کنند، به تشخیص دانشگاه یک برابر مدت تحصیل تعهد خدمت دارند.

تبصره ۳ : پذیرفته شدگان کد رشته های خاص (به عنوان نمونه مخصوص داوطلبان استان یا شهر خاص، بورسیه ها یا مناطق محروم) بر اساس قراردادهای منعقد شده بین نهادهای مربوط صورت می پذیرد و مشمول موارد فوق نیست.

۳ تعهد خدمت داوطلبانی که طبق قانون اصلاح بند - ۳ ماده واحده قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی مصوب ۱۰ مهر ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی، در کدرشته محل های ویژه داوطلبان بومی استانهای کشور در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تحت پوشش وزارت بهداشت، پذیرفته شده اند؛ سه برابر مدت تحصیل در مناطق مورد تعهد است و غیر قابل خرید و جابجایی است.

همچنین ارائه مدرک تحصیلی این داوطلبان پس از اتمام تعهد مورد نظرانجام می پذیرد. دانش آموختگان سهمیه بومی در زمان تعهد مجاز به فعالیت پزشکی در سایر نقاط  کشور نیستند و ادامه تحصیل در مقاطع آموزشی بالاتر پس از گذراندن نیمی از مدت زمان تعهد، امکانپذیر است.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , آخرین اخبار فرهنگی هنری , ,
:: برچسب‌ها: دو تغییر مهم در سهمیه‌های کنکور94 , نحوه سهمیه بندی , سهمیه داوطلبان شهرستانهای جنوب استان ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 548
نویسنده : فــردیـن احـمدی

سیل دیروز جان دو نفر را در میناب گرفت.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرگزاری صداوسیما،فرمانده سپاه شهرستان میناب گفت: بارندگی شدید در شمال بشاگرد موجب طغیان رودخانه مشکالدین در 30 کیلومتری هشت بندی شد.
سرهنگ سهرابی افزود: خودروی حامل دو نفر از اهالی هشتبندی هنگام عبور از رودخانه سیلاب گرفتار شد.
وی گفت:سرنشینان پس از وقوع سیل نخست برای فرار از سیل از خودرو پیاده وگرفتار سیل بزرگتر شدند .
فرمانده سپاه شهرستان میناب افزود:تا کنون یکی از اجساد پیدا شده است و تلاش ها برای یافتن جسد دوم ادامه دارد.
اداره کل هواشناسی هرمزگان دیروزباران،سیلاب و آب گرفتگی معابر را برای شهر های بشاگرد،جاسک و برخی مناطق میناب و رودان پیش بینی کرده بود.
میزان بارش باران در سردشت بشاگرد 14 میلی متر گزارش شده است.
منطقه مشکالدین نزدیک ارتفاعات سخت گذر بشاگرد است که هواشناسی در آنجا ایستگاه سنجش میزان بارش ندارد.
منطقه کوهستانی مشکالدین از توابع بخش سندرک میناب و در 30 کیلومتری هشتبندی قرار دارد.
در این منطقه سخت گذر 6 خانوار زندگی می کنند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: خبرگزاری صداوسیما،بارش باران در سردشت بشاگرد،اداره کل هواشناسی هرمزگان،سیل دیروز جان دو نفر را در میناب گرفت ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 508
نویسنده : فــردیـن احـمدی

به گزارش عصر بشاگرد ،در پی بارش هاي شدید باران ديروز در شهرستان بشاگرد موجب طغیان رودخانه درشهرستان بشاگرد شد.

طغیان رودخانه باعث شد مسير ارتباطي سه راه ارتباطي روستا ملكن ، خميني شهر، تچك را مسدد كرد.

بارش چند ساعته باران باعث مسدود شدن راه ارتباطی چندین روستاي ديگر درمرکز شهرستان بشاگرد شد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: بارش هاي شدید باران , طغیان رودخانه درشهرستان بشاگرد , بارش چند ساعته باران , سه راه ارتباطي روستا ملكن , خميني شهر , تچك ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 639
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 دهیار روستای دهنوست از غرق شدن یک دستگاه وانت نیسان حامل ۴ راس گاو در رودخانه جگین خبر داد.

 

رودخانه جگین

به گزارش عصر بشاگرد،علی احمدی دهیار روستای دهنوست در گفتگو با خبرنگار بشاگرد نیوز گفت: عصر ديروز در پی بارش های شدید باران در بخش گافروپارامون موجب طغیان بزرگترین رودخانه شهرستان بشاگرد شد.

احمدی اظهار داشت: طغیان رودخانه جگین باعث مسدود شدن راه ارتباطی چندین روستا در مسیر زیرکوه گافر به مرکز شهرستان شد.

وی افزود: عصر امروز یک دستگاه خودرو وانت نیسان که از مسیر گافر به سمت شهر سردشت در حال حرکت بود در حین عبور از رودخانه جگین خاموش شد و آب رودخانه به تدریج بیشتر شد تا اینکه وانت با بار ۴ راس گاو در مسیر رودخانه غرق شد.

علی احمدی در ادامه گفت: خوشبختانه دو سرنشین وانت با کمک به موقع اهالی روستای دهنوست از غرق شدن نجات پیدا کردند.

گفتنی است که تمام مسیرهای بخش گافر وپارامون در شهرستان بشاگرد خاکی می باشد و علی رغم قول مسئولین استانی و کشوری رودخانه جگین همچنان بدون احداث پل باقی مانده است.

در صورت طغیان این رودخانه، مسیر منطقه زیرکوه گافر به مرکز شهرستان به طول کامل مسدود می شود و گاهی تا هفته ها نیز طول می کشد تا این مسیر مجددا راه اندازی شود.

رودخانه جگین بارها دچار حادثه شده است و تلخ ترین حادثه این بود که در سالیان گذشته موجب غرق شدن و مرگ سه دانش‌آموز دختر دبیرستانی که در حال برگشت به خانه از مدارس شبانه روزی خود بودند شد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: رودخانه جگین بازهم حادثه ساز شد، بخش گافروپارامون،بشاگرد نیوز،دهیار روستای دهنوست ,
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1394
بازدید : 1570
نویسنده : فــردیـن احـمدی

 بارش شدید باران از ظهر ديروز در شهرستان بشاگرد آغاز شد و تا ساعت ها ادامه داشت.

 

سردشت بشاگرد

به گزارش عصر بشاگرد، ظهر ديرروز بارش شدید باران در شهرستان بشاگرد آغاز و در بسیاری از نقاط از جمله شهر سردشت موجب آب گرفتگی معابر و همچنین طغیان رودخانه این شهر شد.

بارش باران که از ظهر امروز شروع به باریدن کرد تا ساعت ۵ و نیم بعد از ظهر نیز ادامه داشت.

بر اساس این گزارش بارندگی های امروز در هر سه بخش مرکزی، گوهران و گافر وپارامون شهرستان بشاگرد رخ داد و موجب خوشحالی تمام مردم این شهرستان شد.

مهدی زاده مسئول اداره هواشناسی شهرستان بشاگرد میزان بارش باران در شهر سردشت را ۱۴٫۶ میلیمتر و هوای این شهر را ۲۶ درجه سانتیگراد اعلام کرد.

در حال حاضر سردشت بشاگرد با ۲۶ درجه خنکترین و رودان با ۳۹ درجه گرمترین شهر استان هرمزگان است.

گفتنی است که این موج بارندگی از دو هفته پیش وارد شهرستان بشاگرد شده است.

بارش باران

سردشت



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: بارش شدید باران , اداره هواشناسی شهرستان بشاگرد , استان هرمزگان , بارش ۱۴٫۶ میلیمتری باران ,
تاریخ : دو شنبه 5 مرداد 1394
بازدید : 539
نویسنده : فــردیـن احـمدی

فقیرترین شهر ایران روی گنج خوابیده است/بشاگرد در انتظار تدبیر

معدن
 
شهرستان بشاگرد بالاترین نرخ بیکاری و محرومیت را در کشور دارد، شهرستانی که به لحاظ معدنی جزو غنی‌ترین شهرستان‌های استان به حساب می‌آید و مدیران استانی بارها بر این موضوع تاکید کرده‌اند.

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرگزاری مهر، پس از انتشار آمار جنجال برانگیز حوزه اشتغالزایی و بیکاری، نرخ بیکاری ۳۹۷ شهر کشور اعلام شد که بر اساس آن، فاصله بیکاری در بین شهرهای کشور به ۴۸.۸ درصد رسید. همچنین بر اساس گزارش‌هایی كه از دبیرخانه‌ها و اتحادیه‌های كارگری رسیده هم اكنون بیشترین آمار بیكاری بین اقشار تحصیلكرده و جوان كشور حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است.

بشاگرد؛ بیکارترین شهر کشور

بررسی آمارهای مربوط به ۳۹۷ شهرستان کشور نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در شهرستان بشاگرد به میزان ۵۳.۲ درصد و بالاترین نرخ بیکاری کشور است. این در حالی است که این شهرستان از منابع غنی معدنی بهره می برد.

شهرستان بشاگرد یکی از شهرستان‌های استان هرمزگان واقع در ایران است. شهرستان بشاگرد در سال ۱۳۸۷ تاسیس شده است. مرکز این شهرستان، شهر سردشت است. محدوده بشاگرد پیشتر بخشی از شهرستان جاسک در استان هرمزگان ایران بود؛ که در سال ۱۳۸۷ به شهرستان ارتقاء یافت. جمعیت شهرستان بشاگرد طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰، برابر با ۴۰،۰۰۷ نفر بوده‌است.

لزوم تدوین برنامه اکتشافاتو بهره برداری از ذخایر معدنی بشاگرد

از آنجا که در این مناطق بیشترین استعداد کانی سازی در زون آمیزه رنگین تمرکز دارد مدارک و اسناد و گزارشهای مربوط به کانی سازی در این واحد مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های اخذ شده در این بررسی ها آزمایشات شیمیایی، کانی شناختی به روشهای اشعه و مقاطع نازک و صیقلی انجام شد. مطالعات شناسائی اولیه استعداد بالقوه مناطق بشاگرد و شرق میناب نشان داد که علیرغم تصورات زمین شناسی قبلی در فلیش های مکران کانی سازیهائی صورت گرفته که بعضی از آنها مانند ورمیکولیت و تالک اهمیت بسیار زیادی دارد.

مطالعات در زونهای آمیزه رنگین بین تیک سیاه و رودان تا فاریاب نیز نشان داد که زون آمیزه رنگین از دیدگاه کانی سازی منگنز، ترمولیت، آهک های پلاژیک و احتمالا کرومیت و کریزوتیل واجد اهمیت است. از کل مطالعات چنین نتیجه گرفته شد که در کوهستانهای بشاگرد بین سندرک و انگهران منطقه اطراف دره پهن از نظر کانی سازی ورمیکولیت، تالک، گوگرد اهمیت بسیار فراوانی دارد.

این نواحی شرقی و جنوب شرق استان را شامل شده و از سمت غرب به گسل میناب محدود می‌گردد. این ناحیه شامل رسوبات حاصل از جریانهای آشفته و سنگهای آتشفشانی و رسوبات نواحی عمیق (پلاژیك) دریائی، قطعات بزرگ تكتونیكی، سنگها اولترابازیك و ریفهای آهكی مرجانی بوده و به طور كلی جزئی از كمربند افیولیتی آلپ، هیمالیا است.

اندیسهای موجود معدنی شناخته شده شامل كرومیت، آزبست و منیزیت است كه ذخائر عمده كرومیت در منطقه رودان و بشاگرد است. ذخایر منیزیت قابل توجهی شناسائی نگردیده است. معادن كرومیت فاریاب در ذخیره بیشتری نسبت به كرومیتهای سایر نقاط ایران است كه با احداث پالایشگاه، فروكروم آبادان میزان استخراج كرومیت از معادن مذكور افزایش چشمگیری داشته و علاوه بر تأمین مواد اولیه پالایشگاه، سالانه حدود ۳۰۰-۲۵۰ هزار تن نیز به كشورهای چین و ژاپن صادر می‌شود كه از این طریق ارز قابل توجهی وارد كشور می‌گردد. در شمال شرق میناب، راهدار و بشاكرد نیز پتانسیل‌هائی از كرومیت شناسائی شده است.

اندیسهائی از آن در مناط كوه شاه احمدی و بشاگرد كشف گردده است و طی سال ۷۴ شركت معادن فاریاب جهت تأمین بخشی از خوراك پالایشگاه آبادان اقدام به پی‌جوئی. اكتشافات و اخذ ۱۰ فقره موافقت نامه اصولی جهت اكتشاف منگنز در این مناطق نموده است. همچنین مصرف عمده تالک در صنعت پر كننده‌ها و لوازم بهداشتی م‌باشد. اندیسهائی از آن تا كنون در منطقه بشاگرد (در پهن) شناسائی گردیده است. در مورد اسمكتیت منابع آن در بشاگرد غربی شناسائی شده است. مصرف عمده آن در صنعت نفت، لوازم بهداشتی، تصفیه آب، مصارف داروئی، پر كننده‌ها، بی‌رنگ كننده‌ها و جذب كننده‌ها است.

سنگهای تزئینی و نما اندیس‌های شناخته شده آن در خمینی شهر بشاگرد و منطقه كوه شاه‌احمدی و رودان قرار دارند. كه طی سال ۷۴ این اداره كل در منطقه خیرآباد رودان اقدام به اكتشاف مقدماتی در قالب طرح اكتشاف مقدماتی سنگهای تزئینی نموده است.

رئیس شورای اسلامی بشاگرد با بیان اینکه مردم بشاگرد چشم امید به تدبیر مسئولان دولت اعتدال دوخته اند که با کلید طلایی خود قفل های بزرگ بیکاری را باز کند، گفت: شهرستان بشاگرد با داشتن ۱۴ معدن ثبت شده رتبه اول بیکاری را در کشور دارد.

خلیل نوری پور در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشکر از استاندار هرمزگان که اولین سفر شهرستانی خود را به این شهرستان اختصاص داده است، گفت: با اعلام مرکز آمار ایران در مورد نرخ بیکاری ۵۳ درصدی در شهرستان بشاگرد، موج نگرانی های زیادی را برای جوانان و خانواده ها ایجاد کرده است.

معدن سنگ

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴ معدن ثبت شده در این شهرستان وجود داشته که هنوز به بهره برداری نرسیده اند، از مسئولان امر خواست جهت برخورداری مردم شهرستان بشاگرد از این موهبت الهی، از ظرفیتهای مردمی و منابع انسانی کار آمد این شهرستان در قالب تشکیل تعاونی ها و همچنین استخراج معادن استفاده شود.

به گفته وی، این معادن عموما از جنس کرومیت، منگنر و مس هستند که در روستاها و شهرهای توابع نظیر حسین آباد، برکهنک، دستگرد، درجک، شه بابک، جگدان، سردشت، بند بارک، گوهر کوه، بیخ کهنو قرار دارند.

فرماندار بشاگرد گفت: معادن منگنز و کرومیت در این شهرستان وجود دارد که با بهره برداری از این معادن شاهد کاهش نرخ ۵۴ درصدی بیکاری در شهرستان خواهیم بود وتحولی بزرگ در بحث اشتغال ایجاد می شود.

محمد اسفندیاری در نشست شورای اشتغال شهرستان افزود: معدن منگنز در روستاهای درکاه، سهران و جگدان و کرومیت در روستاهای درگز و ذهبدی منطقه بشاگرد قرار دارند که برای بهره برداری و استخراج آن توسط صنعت، معدن وتجارت استان به مزایده گذاشته شد.

بخش خصوصی در آزاد کردن ظرفیت معادن بشاگرد وارد عمل شود

ابوالقاسم جراره عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سؤال که به طور مشخص درباره شهرستان بشاگرد که دارای ظرفیت‌های معدنی بالایی است اما بیشترین درصد بیکاری را در استان دارد چه تدبیری اندیشیده خواهد شد، گفت: ما در شرایط فعلی ۱۴ معدن ثبت‌شده را در بشاگرد داریم اما علی‌رغم وجود این معادن، بر اساس آمار اعلام‌شده، نرخ بیکاری در شهرستان بشاگرد بیش از ۵۰ درصد است.

وی با بیان اینکه با وجود این ظرفیت معدنی، آوازه شهرستان بشاگرد به لحاظ محرومیت یک آوازه ملی است اظهار داشت: معادن گرانبهایی از جمله کرومیت، منگنز و مس در این شهرستان وجود دارد اما متأسفانه مورد توجه قرار نگرفته است.

این نماینده مجلس در ادامه اظهار داشت: نیاز است که بخش خصوصی ما در این حوزه وارد شود و کمک کند. این می‌تواند به کاهش بیکاری بالای ۵۰ درصدی که در این شهرستان وجود دارد کمک کند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: بشاگرد در انتظار تدبیر،فقیرترین شهر ایران،بشاگردبیکارترین شهر کشور،معادن منگنز و کرومیت ,
تاریخ : دو شنبه 5 مرداد 1394
بازدید : 522
نویسنده : فــردیـن احـمدی

رگبار و رعد و برق در مناطق هرمزگان خسارتی نداشته است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: رگبار و رعد و برق شنبه شب در مناطق استان هیچ خسارتی نداشته است.

به گزارش عصر بشاگرد، ارسلان بهاری میمندی يکشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: ميزان بارندگی و رگبار و رعد و برق در شبانه روز گذشته در ارتفاعات استان ، بسيار ناچيز بوده و طبق بررسی های صورت گرفته ، خسارت و آسيب جانی و مالی وارد نکرده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان نيز گفت: نقشه های جدید هواشناسی بیانگر تقویت سامانه ناپایدار فصلی بر روی استان است که از ساعت بعداز ظهر و اواخر شب گذشته در ارتفاعات مناطقی چون بشاگرد ، حاجی آباد و بستک رگبار پراکنده باران ، رعد و برق و افزایش لحظه ای سرعت باد پیش بینی می شود.

مرضیه سی سی پور افزود: این شرایط طی دو روز آینده در مناطقی از بشاگرد و غرب استان تقویت می شود و وضعیت دریا نیز از ساعت بعد از ظهر روز سه شنبه با افزایش باد جنوب غربی نسبتا مواج پیش بینی می شود.

وی بیان داشت: از لحاظ دما طی روزهای آینده با کاهش نسبی هوا در استان پیش بینی می شود.

این مسوول اظهارکرد: در این مدت شش میلیمتر بارندگی در بخش احمدی حاجی آباد ، یک و شش دهم میلیمتر در بندرعباس ، یک میلیمتر در سردشت بشاگرد و در جاسک و کیش نیز کمتر از یک دهم میلیمتر بوده است.

دمای شهر بندرعباس امروز 37 درجه بالای صفر است که پیش بینی می شود طی روزهای آینده یک تا دو درجه افزایش دما داشته باشیم.

طی شبانه روز گذشته بیشینه دمای 45 درجه در بستک و کمینه دمای 29 درجه در سردشت بشاگرد گزارش شده است.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: هواشناسی هرمزگان،عصر بشاگرد،رعد و برق ,
تاریخ : دو شنبه 5 مرداد 1394
بازدید : 444
نویسنده : فــردیـن احـمدی
عضو شورای اسلامی شهرستان بشاگرد خبر داد
132 روستای بشاگرد فاقد انشعاب و سیستم آب آشامیدنی

عضو شورای اسلامی شهرستان بشاگرد با بیان اینکه فقط 34 روستای بشاگرد از خدمات آب و فاضلاب روستایی استفاده می‌کنند‌ گفت: 132 روستای بشاگرد فاقد انشعاب آب آشامیدنی هستند.

خبرگزاری فارس: 132 روستای بشاگرد فاقد انشعاب و سیستم آب آشامیدنی
 

به گزارش عصر بشاگرد یعقوب دادعلیزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بشاگرد اظهار داشت: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، اغلب آب‌های سطحی شهرستان کم شده است و بسیاری از کشاورزی‌ها و نخیلات در معرض از بین رفتن هستند.
وی با بیان اینکه فقط 34 روستای بشاگرد دارای انشعاب بوده و از خدمات آب و فاضلاب روستایی استفاده می‌کنند، تعداد روستاهای فاقد انشعاب و سیستم آب آشامیدنی را 132 روستا اعلام کرد.

عضو شورای اسلامی بشاگرد، همچنین بهره‌مندی 100 روستای این شهرستان به آب آشامیدنی که توسط رئیس آبفا روستایی بشاگرد اعلام شده بود را تکذیب کرد.
به گفته این مسئول،‌ آب‌رسانی به مابقی روستاها که تعداد آنها 132 مورد است، به صورت خودیاری و مردمی صورت می‌گیرد.

وی در تشریح این رویه یادآور شد: آبرسانی به این تعداد روستا، به وسیله شیلنگ و یا لوله‌‌هایی که با هزینه خود از نهادهای همانند جهاد کشاورزی و کمیته امداد خریداری کرده‌اند صورت می‌گیرد.

علیزاده اضافه کرد: منبع آب غالب برای این روستاها، آب چشمه‌های فصلی است که توسط روستائیان مهار شده که در اغلب موارد آب برداشتی کاملا غیربهداشتی است.

وی ادامه داد: استفاده از این آب، موجب برخی از ناراحتی‌های گوارشی و اسهال در روستانشینان بشاگرد شده است.

این مسئول گفت: در برخی از روستاهای این شهرستان همانند دازکان جکدان که اداره آب و فاضلاب روستایی بشاگرد ورود جدی کرده،کماکان مشکلات آب شرب مردم را آزار می‌دهد.
دادعلیزاده اظهار داشت: بحران آب آشامیدنی بشاگرد باید به صورت خاص توسط مسئولان استانی مورد توجه قرار گیرد و نباید به شکلی باشد که طی 4 سال اخیر تمام پروژه‌های آب روستایی بشاگرد رها شوند.
دادعلیزاده از استاندار و مدیر کل آب و فاضلاب روستایی استان هرمزگان خواستار توجه جدی‌تر به مبحث آب آشامیدنی شد.

انتهای پیام/88001/و20/ژ1001



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , ,
:: برچسب‌ها: بحران آب آشامیدنی بشاگرد،پروژه‌های آب روستایی بشاگرد،روستانشینان بشاگرد ,
تاریخ : شنبه 3 مرداد 1394
بازدید : 530
نویسنده : فــردیـن احـمدی

کشف 288 کیلو حشیش در بشاگرد

 
268-2.jpg

جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: با تلاش ماموران انتظامی شهرستان بشاگرد 288 کیلو حشیش در اطراف کوه های صعب العبور تیچک از یک دستگاه سواری پیکان کشف شد.

سرهنگ علی میرشمسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خلیج فارس، توضیح داد: ماموران انتظامی بشاگرد، با انجام اقدامات اطلاعاتی دریافتند، یک دستگاه سواری پیکان، حامل مقدار زیادی مواد مخدر قصد دارد نیمه‌های شب از محورهای مواصلاتی شهرستان عبور کند، بنابراین ماموران با گشت زنی‌های گسترده و ساعت‌ها کنترل محورهای مواصلاتی، خودروی مذکور را در اطراف کوه‌های سنگلاخی و صعب العبور روستای تیچک به میناب، رؤیت و طی یک تعقیب و گریز آن را متوقف کردند.

این مقام انتظامی افزود: در بازرسی از این خودرو مقدار 288 کیلو مواد مخدر از نوع حشیش کشف شد و تلاش پلیس برای دستگیری سوداگران مرگ ادامه دارد.

انتهای پیام///



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: حشيش , هرمزگان , بشاگرد , جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان ,
تاریخ : شنبه 3 مرداد 1394
بازدید : 440
نویسنده : فــردیـن احـمدی
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان:
82 درصد دانش‌آموزان هرمزگانی برای سال تحصیلی 95-94 نام‌نویسی کردند

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با اعلام اینکه تاکنون 82درصد دانش آموزان هرمزگانی برای سال تحصیلی جدید نام‌نویسی کرده‌اند، گفت: برای سال تحصیلی جدید تاکنون قریب 273 هزاردانش آموز نام‌نویسی کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: 82 درصد دانش‌آموزان هرمزگانی برای سال تحصیلی 95-94 نام‌نویسی کردند
 

به گزارش عصر بشاگرد به نقل ازخبرگزاری فارس از بندرعباس، علی کرم‌پور ظهر امروز طی نشستی با اعلام این خبر اظهار داشت: تاکنون 82درصد دانش‌آموزان هرمزگانی برای سال تحصیلی 95-94نام‌نویسی کرده‌اند و برای سال تحصیلی جدید تاکنون قریب 273 هزار دانش‌آموز از پیش دبستانی تا متوسطه در مدارس سراسر استان نام‌نویسی کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود برای سال تحصیلی جدید 330 هزار دانش‌آموز را داشته باشیم.

وی افزود: تا تاریخ سوم مرداد ماه، با رشد پنج درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در دوره پیش دبستانی سه هزار و 25 نفر، دوره اول و دوم ابتدایی 173 هزار نفر، متوسطه اول و دوم 97 هزار نفر و استثنایی 571 نفر تاکنون ثبت کرده‌اند که این روند با توجه به نزدیک شدن به شروع سال تحصیلی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

کرم‌پور مناطق شهاب، جناح، فین و بشاگرد را پیشرو در امر ثبت نام دانش‌آموزان اعلام کرد و گفت: این مناطق تاکنون بیش از 90درصد واجدان شرایط را برای سال تحصیلی جدید نام‌نویسی کرده‌اند.

وی در پایان گفت: تمام فعالیت‌های مرتبط با سال تحصیلی جدید در قالب کمیته‌های شش گانه پروژه مهر در حال انجام است و روند خوبی را از آمادگی ادارات نواحی و مناطق سراسر استان داریم.

انتهای پیام/88007/و20



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: دانش‌آموزان هرمزگان،سراسر استان،فین و بشاگرد،سال تحصیلی 95-94 ,
تاریخ : شنبه 3 مرداد 1394
بازدید : 885
نویسنده : فــردیـن احـمدی

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان عنوان کرد
استفاده از توان بسیج سازندگی در اجرای پروژه‌های راهسازی هرمزگان

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: راه و شهرسازی استان از توان بسیج سازندگی در اجرای پروژه‌های روستایی استفاده می‌کند.

خبرگزاری فارس: استفاده از توان بسیج سازندگی در اجرای پروژه‌های راهسازی هرمزگان
 

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، فرشید دستوان ظهر امروز در نشست مشترک با بسیج مهندسین عمران اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت‌هایی از جمله بسیج سازندگی وجود دارد که بسیج عمران می‌تواند با برنامه‌ریزی از این ظرفیت هم استفاده کند.
وی با بیان اینکه جغرافیای سکونت در هرمزگان نسبت به سایر استان‌ها متفاوت است، بیان داشت: در اغلب استان‌ها نسبت سکونت شهر به روستا 70 به 30 است اما در هرمزگان تقریبا 50 به 50 است که قاعدتا فعالیت‌های ما هم باید در روستاها بیشتر باشد که در صورت هم‌افزایی و استفاده از توان بسیج سازندگی می‌تواند کمک شایانی به عمران مناطق کرد.
وی به حجم کارهای مورد نیاز در بشاگرد اشاره کرد و گفت: بشاگرد در حال حاضر ظرفیت‌های بسیاری دارد که خوشبختانه با مشارکت خیرین و دهیاران اقدامات خوبی در حال انجام است و چنانچه بسیج ساندگی نیز ورود کند می‌توان با هم‌افزایی کارهای بیشتری انجام داد.

انتهای پیام/88001/ک10



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان،بسیج سازندگی،عصر بشاگرد،خبرگزاري فارس، نداي هرمزگان ,
تاریخ : جمعه 2 مرداد 1394
بازدید : 506
نویسنده : فــردیـن احـمدی

شش شهر در هرمزگان با مشکل کمبود شدید آب مواجه هستند

 

 

 1366142_159

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرگزاری صداوسیما ؛مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب هرمزگان گفت: این شهرها بندرعباس، بندرخمیر، رویدر، جاسک، سیریک و قلعه قاضی است .

خادمی افزود : با توجه به کاهش منابع آب های زیرزمینی و همچنین کاهش نزولات جوی، اکنون شهرهای بیکا، زیارتعلی، فارغان، بستک و جناح، سردشت و گوهران، هشتبندی و گروک در آستانه بحران و تنش آبی قرار دارند.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب هرمزگان گفت: هرمزگان با یک خشکسالی کم سابقه در ۴۰ سال گذشته رو به رو است که گذر از آن نیازمند یک عزم ملی و همگانی است.
خادمی افزود : اکنون آب آشامیدنی شهرهای استان معادل چهار مترمکعب بر ثانیه است که با به کارگیری تمام منابع آبی موجود و بازسازی چاه ها و کاهش تلفات فیزیکی، امکان تامین سه هزارو ۵۰۰ لیتر بر ثانیه آب فراهم شده است و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب وجود دارد .
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب هرمزگان گفت: اگر هر فردی روزانه ۲۰ لیتر در مصرف آب صرفه جویی کند، می توان تابستان امسال را با کمترین چالش سپری و امکان بهره مندی از آب شرب را برای تمام شهروندان فراهم کرد.
خادمی تجهیزات کاهنده مصرف را یکی از راههای صرفه جویی در مصرف آب عنوان کرد و گفت: استفاده از این تجهیزات روزانه ۲۰ لیتر صرفه جویی برای هر واحد مسکونی به دنبال دارد.
اکنون ۲۲۰ هزار مشترک تجاری و خانگی تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب هرمزگان قرار دارند
بیش از ۱۶ سال خشکسالی در هرمزگان موجب شده است تا از ۱۶۸ حلقه چاه تامین کننده آب شرب شهرهای استان، ۵۸ حلقه چاه خشک و ۶۷ حلقه شور شود.
اکنون تنها ۴۳ حلقه چاه در هرمزگان وضع قابل قبولی دارند.
همچنین ذخیره سد استقلال میناب نیز که تامین کننده آب شرب بندرعباس و بندرخمیر است نیز به رو پایان است و در بحرانی ترین شرایط قرار دارد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: هرمزگان با مشکل کمبود شدید،کاهش منابع آب های زیرزمینی،شش شهر در هرمزگان، اخبار و رویدادهای استان هرمزگان ,
تاریخ : جمعه 2 مرداد 1394
بازدید : 479
نویسنده : فــردیـن احـمدی

بشاگرد نیازمند تدبیرمسئولان در دولت

مردم بشاگرد بر این باور بودند که با شهرستان شدن این منطقه، تحولی جدی در بشاگرد رخ می‌دهد و مردم را از فقر و محرومیت نجات و به سمت توسعه و رشد سوق می دهد.

 

139209121838086001665393

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرگزاری تسنیم، به رغم تلاش های صورت گرفته در شهرستان دور افتاده و محروم بشاگرد،به لطف توجهات امام راحل در سال های نخست انقلاب و تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به امر محرومیت زدایی در مناطق دور افتاده، همچنان بشاگرد در انزوا و رکود پیشرفت خدمات به خواب فرو رفته است.

شهرستان بشاگرد، منطقه‌‎ای است وسیع با مساحتی بیش از استان‌هایی نظیر کهکیلویه و بویراحمد، قم و چهار محال و بختیاری و تقریبا مساحتی نزدیک به استان ‎های اردبیل، قزوین و همدان که در رشته کوه‌هایی به همین نام و با ارتفاع ۹۷۴ تا ۲۱۸۵ متر محصور شده است.

این شهرستان متشکل از دو شهر، سه بخش و ۱۶۶روستا است، جمعیتی بالغ بر ۴۰ هزار نفر دارد.

مردم بشاگرد بر این باور بودند که با شهرستان شدن این منطقه، تحولی جدی در بشاگرد رخ می‌دهد و مردم را از فقر و محرومیت نجات و به سمت توسعه و رشد سوق می دهد.

قبل از اقدام دولت مبنی بر شهرستان شدن این منطقه تنها حامی مردم در مواقع مشکلات کمیته امداد حضرت امام(ره) با اختیارات تامی که از رهبر انقلاب اخذ کرده بود نقطه امید و مامن امنی برای رنج دیدگان بشاگرد محسوب می شد.

با شهرستان شدن بشاگرد نگاه مردم نسبت به مسئولان فراتر رفته و همه آنها به اقدام شایسته دولت و مسئولان استانی و کشوری چشم بسته‌اند تا با در نظر گرفتن تمام امکانات لازم برای رشد و توسعه یک شهرستان در بشاگرد تحولی عظیم صورت گیرد.

با گذشت بیش از ۹ سال از تغییر عنوان بشاگرد از بخش به شهرستان اقدامات و تلاش های صورت گرفته توسط دولت نتوانسته غبار محرومیت را از چهره بشاگرد پاک کند تا امروز شاهد کوچ روستانشینان و حتی شهرنشینان بشاگردی به شهرها و حتی استان‌های همجوار باشیم.

این عقب‌گرد جمعیتی در کشاکش خشکسالی و نابود شدن باغات و اراضی کشاورزی زنگ خطر را برای متولیان منطقه و مدیران ارشد هرمزگان به صدا درآورده تا با چاره‌اندیشی و فرآهم آوردن مایحتاج و نیازهای مردم، بشاگرد را به آبادانی امیدوار نگه دارند.

بشاگرد رکورد دار افزایش نرخ بیکاری در کشور

رئیس شورای اسلامی شهرستان بشاگرد با اشاره به مشکلات متعدد مردم و موانع سد راه توسعه بشاگرد بر اهتمام بیشتر مدیران ارشد استان نسبت تامین اعتبارات مورد نیاز برای آماده سازی زیر ساخت های توسعه تاکید کرد.

جعفر جعفری در گفت‌وگو با تسنیم با انتقاد از وضعیت معیشتی مردم، اظهار داشت: طبق اعلام رسمی سازمان آمار کشور نرخ بیکاری امسال در شهرستان بشاگرد ۵۷درصد بوده که رتبه نخست کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

وی بیان داشت:در بودجه کشوری همانطور که به همه شهرستان ها بودجه تعلق می‌گیرد، بشاگرد هم از این بابت مستثناء نیست، اما در این سال‌ها این بودجه چطور و چگونه هزینه شده که رگه های پیشرفت و توسعه در این نقطه از کشور دیده نمی شود تامل برانگیز است.

جعفری افزود: بشاگرد در این سال‌ها نتوانسته از خدمات و امتیازات یک شهرستان برخوردار شود، به گونه ای که مردم هم چنان خود را روستا نشین می دانند.

راه سازی،نیاز محوری توسعه سایر زیرساخت های بشاگرد

رئیس شورای اسلامی شهرستان بشاگرد تصریح کرد:تنها جاده منتهی به شهرستان بشاگرد هنوز همان جاده ای است که از خدمات کمیته امداد بشاگرد و پیگیری های مرحوم حاج عبدالله والی ساخته شده است.

جعفری از نبود یک جاده مناسب در شهرستان بشاگرد و همچنین جاده ارتباطی بین روستاها انتقاد کرد و افزود:کل راه های آسفالته بشاگرد ۳۰۰ کیلومتر و راه های روستایی و صعب العبور بیش از ۱۴۰۰کیلومتراست که به تامین اعتبار نیازمند است.

وی ادامه داد:گرچه در این مدت تلاش های فراوانی در امر راهسازی و جاده سازی شده است، اما این تلاش ها به دلیل آسیب پذیر بودن جاده های شهرستان در پی بارندگی های مکرر در خور  توجه و کافی نبوده و نیازمند نگاه ملی است.

مردم بشاگرد با مشکل برق و بی آبی روبه‌رو هستند

عضو شورای اسلامی شهر گوهران تاکید کرد:یکی از خدمات مهم و ارزنده ای که مسئولانباید برای حل آن تلاش بیشتری داشته باشند مشکل آب و برق مردم بشاگرد است.

وی با اشاره به گستردگی جمعیت بشاگرد در روستای این شهرستان  خاطرشان کرد: مردم برای تامین آب شرب از وجود چشمه ها در بستر رودخانه استفاده می کنند که  به رغم بهداشتی نبودن، دارای املاح زیادی است و در اغلب مواقع باعث به خطر افتادن سلامت مردم این منطقه می شود.

جعفری افزود:اگرچه در برخی روستاها آب و فاضلاب روستائی اقداماتی را انجام داده است و با ساخت منبع های بزرگ آب و لوله کشی های انجام شده در روستا نیاز اولیه آنها را در سال های قبل از شهرستان شدن انجام داده، اما با گذشت زمان و فرسودگی شبکه آبرسانی نیازمند تعمیرات و نوسازی است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان بشاگرد ادامه داد:مسئولان می توانند با اهتمام به این موضوع و استفاده بهینه از ذخائر و منابع آب موجود به ویژه انتقال آب سد جگین به بشاگرد مشکلات مردم را در این زمینه مرتفع سازند که البته مستلزم تامین اعتبار است.

وی با اشاره به شبکه  برق رسانی بشاگرد خدمات انجام گرفته در این بخش را با توجه به مشکلات و موانع موجود به خصوص عدم وجود  راه مناسب برای انتقال مصالح قابل تقدیر دانست و افزود:با نوسازی شبکه برق رسانی از تیرهای چوبی به بتنی می تواند بخش اعظمی از مشکل قطعی برق در این شهرستان را برطرف می شود.

خدمات ارتباطی و الکترونیکی در بشاگرد مناسب نیست

جعفر جعفری اظهار داشت:از آنجایی که برقراری ارتباط جزء الزامات اولیه زندگی مردم در عصر ارتباطات است، بشاگرد نیز باید برای  رسیدن به توسعه زیر ساخت های این  مهم را فراهم آورد .

وی ادامه داد:مخابرات در سال های اخیر با احداث ساختمان درمراکز دهستان های در پی ایجاد این زیر ساخت بوده است اما متاسفانه با گذشت ماه ها،  همچنان آرزوی تجهیز شدن این سازه ها برای مردم بشاگرد محقق نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان بشاگرد تاکید کرد:با توجه به اینکه بشاگرد از جوانان با استعداد زیادی بهره مند است، وجود این تکنولوژی می تواند در توسعه بشاگرد بسیار مفید باشد.

جعفری با بیان اینکه شهرستان بشاگرد یک منطقه کوهستانی گسترده است وجود تلفن در این شهرستان  را ضروری و گره گشای بخش کوچکی از مشکلات مردم محسوب می شود.

وی از قطعی های پی در پی تلفن ها در روستاهای بشاگرد که  باعث اختلال در برقراری ارتباط شده انتقاد  و اذعان کرد:تنها ساکنین دو شهر سردشت و گوهران هستند که با تلاش مسئولان از خدمات شرکت مخابرات بهرهمند هستند.

وضعیت بهداشتی بشاگرد نیازمند ساماندهی است

رئیس شورای اسلامی شهرستان بشاگرد با بیان اینکه وضعیت بهداشتی شهرستان اگرچه نسبت به گذشته پیشرفت داشته است،اظهار داشت: کمبودهای موجود در این بخش باید با سرعت بیشتری جبران شود.

وی بیان داشت: شهرستان بشاگرد با داشتن یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی هنوز از وجود پزشک متخصص محروم است و تنها  دو پزشک عمومی هم وظیفه ویزیت و هم اداره کردن این بیمارستان را برعهده دارند.

جعفری با اشاره به مشکلات حوزه سلامت افزود:مردم شهرستان بشاگرد مجبورند برای درمان  و دریافت خدمات درمانی با طی مسافت طولانی و البته خطرات ناشی از جاده نامناسب ارتباطی خود را به شهرستان میناب رسانده و از خدمات بیمارستان میناب استفاده کنند.

عضو شورای اسلامی شهر گوهران ادامه داد: کسانی که برای درمان به میناب مراجعه می‌کنند برخلاف سختی و هزینه سفر  باید روزها بدون هیچ پناهگاهی در میناب سر در گم بمانند تا بیمار آنها پس طی مراحل درمان ترخیص و به شهرخود بازگردند.

وی افزود: این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی می‌تواند با ارسال پزشک متخصص به این شهرستان مردم این شهرستان را از این خدمات بهره‌مند سازد.

مشکلات قضایی بشاگردی‌ها در جاسک باید برطرف شود

جعفری بر ضرورت استقرار دستگاه قضا در شهرستان بشاگرد تاکید کرد و بیان داشت: در هر شهرستانی وجود یک دستگاه قضایی الزامی است که مردم آن برای پیگیری و رسیدگی و پرداختن به شکایات خود به جهت احقاق حقوق به آن مراجعه کنند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان بشاگرد گفت:گرچه در این شهرستان کلانتری و شورای حل اختلاف فعال شده است  اما این دستگاه ها نمی توانند جای یک دستگاه قضائی و یا دادگاه را بگیرند و برای پیگیری های پرونده های قضایی نیازمند استقرار دادگستری است.

وی ادامه داد: مردم شهرستان بشاگرد برای حل مشکلات قضایی خود باید به میناب یا شهرستان جاسک مراجعه کنند که با معطلی های زیاد از  شکایت  منصرف می شوند و حتی در بعضی از مواقع به دلیل نبود امکانات قضایی در شهرستان این درگیری ها منجر به در گیری های قومی و قبیله ای نیز می شود.

جعفری با اشاره به استقرار یک شعبه دادگستری برای حل و فصل مشکلات قضایی بشاگرد در شهرستان جاسک افزود:این در حالی است که بشاگرد و جاسک کیلومترها با هم فاصله دارند و رفت و آمد مردم به این شهرستان بسیار سخت است.

عضو شورای اسلامی شهر گوهران تاکید داشت:مگر نه اینکه یک شهرستان باید همه ادارات را در داخل خود داشته باشد، پس در نظر گرفتن یک شعبه دادگستری برای مردم بشاگرد آن هم در شهرستان جاسک چه معنایی دارد؟

بشاگرد نیازمند تدبیرمسئولان در دولت

وی در ادامه اظهار داشت:مردم شهرستان بشاگرد به دلیل نداشتن امکانات رفاهی باید برای انجام اموری که در شهرستان خود قادر به انجام  آنها نیستند به شهرهای میناب و حتی قلعه گنج دراستان کرمان مراجعه کنند.

جعفر جعفری با اشاره به ضرورت تدبیر مدیران ارشد استان برای تسهیل در روند زندگی ساکنان بشاگرد،افزود: از زمان شهرستان شدن بشاگرد ۹ سال گذشته و مطالبات مردم نیز تغییر کرده و نیازمند توجه بیشتر است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان بشاگرد تصریح کرد:مردم ولایت مدار بشاگرد که در همه عرصه‌های کشور همانند همه هموطنان حضور چشم‌گیر دارند با وجود برآورده شدن مطالباتشان می‌توانند با انسجام و وحدت قوی برای پیشرفت شهرستان به صورت جدی اقدام کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به دور از انصاف نیست اگر بگوییم؛ فقر شدید فرهنگی و اقتصادی، درون ‎گرایی و انجام معاملات پایاپای، فقدان جاده ‎های آسفالته و قرار گرفتن در محاصره کوه ‎ها و بالاخره فاصله زیاد از مرکز استان ، باعث شده است منطقه محروم بشاگرد، در بن ‎بست انزوا و بی ‎توجهی کامل قرار گیرد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , آخرین اخبار حوادث , ,
:: برچسب‌ها: بشاگرد نیازمند تدبیرمسئولان در دولت , مشکلات قضایی بشاگردی‌ها در جاسک باید برطرف شود , بشاگرد با مشکل برق و بی آبی روبه‌رو هست , وضعیت بهداشتی بشاگرد , ,
تاریخ : جمعه 2 مرداد 1394
بازدید : 729
نویسنده : فــردیـن احـمدی

ارتباط سخت اهالی چهار روستا از اولین جاده در بشاگرد

این جاده تنها راه ارتباطی چهار روستای بشاگرد است که در سال ۱۳۷۶برای اولین بار در دولت اصلاحات بازگشایی و آسفالت شد.

 

به گزارش عصر بشاگرد به نقل از بشاگرد نیوز، این جاده که تنها راه ارتباطی چهار روستای همجوار: گوروی، کارگنجی، تریش، دستگرد پیلکی است که در سال ۱۳۷۶ و در دولت اصلاحات بازگشایی و آسفالت شد، لذا با توجه به عدم نظارت کافی که متاسفانه فعلا در اجرای تمام طرح ها و پروژه های دولتی دیده می شود، این پروژه نیز نظارت کافی نداشت و پس از چند سال کاملا از بین رفت و فرسوده شد که متاسفانه مشکلات عدیده ای برای ساکنان این روستاها به وجود آورده است که حتی توی بعضی موارد منجر به تصادف و مرگ اهالی شده است.

رالی در جاده ی مرگ

اشتباه نکنید این نام یک فیلم یا اثر هنری در سینمای هالیوود نیست و یا این تصاویر از آرشیو اداره راه و شهرسازی گرفته نشده است، این جاده ارتباطی یکی از بزرگترین روستاهای شهرستان بشاگرد( دستگرد درگاز ) است.

این مسیر ۱۰کیلومتری که نزدیک به ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان می برد و جدا از آن خسارات و صدمات زیادی متوجه اهالی آن منطقه است.

متاسفانه علیرغم پیگیریهای اهالی و قول مسئولین بالاخص قول نماینده ی محترم مجلس در دو سال متوالی و در حضور تقریبی همه اهالی منطقه و در روز هفتم محرم، تا کنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است (وعده توخالی و شعار).

ناگفته نماند که مسیر مرکز شهرستان تا ابتدای جاده ی روستای دستگرد که حدود ۵۰ کیلومتر است کمتر از یک ساعت زمان می برد اما از ابتدای جاده تا خود روستا که ده کیلومتر است نزدیک به ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان می برد.

مشکل برق چندیدن خانوار در روستای دستگرد درگاز

به گفته اهالی روستای دستگرد درگاز در این روستا چندین خانوار از نعمت برق بهره مند نیستند و با توجه به پیگیریهای و مکاتبات از سوی شورا و دهیار و همچنین خود خانوارها انجام شده اما تاکنون هیچ اقدامی برای برق رسانی این خانوارها صورت نگرفته که همت و تلاش بی وقفه و دلسوزانه مسئولین مربوطه را می طلبد.

حسین بهرامی یکی از ساکنین این روستا می گوید: گلایه ما از مسئولین این است که متاسفانه هر وقت ما برای رفع این مشکل به مسئولین مراجعه می کنیم آنها فقط وعده می دهند و هیچ عملی در وعده آنها مشاهده نمی شود و ما همچنان با این مشکل مواجه هستیم که این موضوع خطرات و خسارات زیادی برای ما به بار می آورد.

محمد قنبری یکی دیگر از اهالی این روستا گفت: بارها و بارها مکاتبات زیادی برای رفع این مشکل انجام شده که تاکنون خبری برای رفع آن نشده  و ما به اجبار برق را از همسایه از فاصله ۳۰۰ میتری بگیرم و کابل را در زیر زمین حفر کنیم که بخاطر خیس بودن و پوسیدگی کابل چندین بار اتصال کرده و بسیاری از لوازم برقی سوخته و از بین رفت و خسارات زیادی برای ما به بار آورد که باز مجبور شدیم برق را به صورت مستقیم از تیر برق بگیریم که این هم خطرات و برق گرفتی زیادی را در پی دارد.

از مسئولین محترم مربوطه تقاضا می شود برای رفع مشکلات مذکور اقدامات لازم  را به عمل آورند تا مردم این روستاها با خیال آسوده با مرکز شهرستان رفت و آمد داشته باشند و هم خانوارهایی که برق ندارند از این نعمت بهره مند شوند.

انتهای پیام /



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: رالی در جاده ی مرگ،وعده توخالی و شعار،اولین جاده در بشاگرد،شهرستان بشاگرد، مشکلات جاده ای، رالی مرگ ، رالی خانواده، روستاهای بشاگرد ,
تاریخ : جمعه 2 مرداد 1394
بازدید : 520
نویسنده : فــردیـن احـمدی

بشاگرد به لحاظ معدنی جزو غنی ترین شهرستان 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان بر لزوم جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی و ایجاد صنایع فرآوری در استان تاکید کرد.

1723604

به گزارش عصر بشاگرد، خلیل قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه خام فروشی مواد معدنی در سالهای گذشته از روی اجبار و فراهم نبودن زیرساختهای صنعتی در استان بود، بیان داشت: یکی از برنامه هایی که سال قبل و ابتدای سالجاری به شدت دنبال می شود، ارتقای جایگاه معدن است. با توجه به رتبه های کسب شده این استان در بخش معدن باید از خام فروشی آنها جلوگیری کنیم تا جایگاه خود را در کشور ارتقا دهیم.

به گفته قاسمی، در گذشته توجه چندانی برای ایجاد صنایع پایین دستی معادن نشده و اگر هم مصوبه یا تصمیمی گرفته شده در حد کاغذ نوشته بوده و در عمل هیچگونه پیگیری صورت نگرفته است. برای افزایش ارزش افزوده معادن باید به دنبال ایجاد فرصت های سرمایه گذاری در حوزه فرآوری معادن باشیم.

قاسمی در ادامه افزود: قریب به ۴۰۰ معدن فعال در استان داریم که معادن پایه استان که سنگ گچ، سنگ آهن، سنگ نمک، سنگ کرومیت و خاک سرخ است را شامل می شود و دیگر معادن استان را، معادن شن و ماسه تشکیل می دهند که قابلیت صادراتی مواد آن باعث شده است که از معادن مهم استان باشند.

وی گفت: اشتغالی که در این معادن وجود دارد، بالغ بر سه هزار نفر با سرمایه گذاری هزار و ۲۶۸ میلیارد ریال هستند و میزان استخراج معادن در سه ماهه اول سالجاری ۱۳۱۰ هزار تن است.

وی در مورد وجود معادن غنی در شهرستان بشاگرد، بیان داشت: متاسفانه شهرستان بشاگرد جزو فقیرترین شهرستانهای استان و کشور است، اما به لحاظ معدنی جزو غنی ترین شهرستانهای استان است. برای رونق اشتغال و جلوگیری از مهاجرت مردم این منطقه برنامه های خوبی برای معادن و بهره گیری از سرمایه گذاران خصوصی و صنایع برنامه ریزی کرده ایم.

وی در ادامه به بخش صنعت و واحدهای آن اشاره کرد و گفت: حدود ۸۰۰ واحد صنعتی در استان با اشتغال بیش از ۲۳ هزار نفر فعالیت دارند که صنایع کانی غیر فلزی و محصولات غذایی و آشامیدنی نیز شامل این دسته هستند.

وی شهرکهای صنعتی موجود را ۱۳ شهرک صنعتی، چهار ناحیه صنعتی؛ چهار منطقه ویژه و دو منطقه آزاد در استان اعلام کرد و گفت: با اعلام از مرکز، از ۱۹ اردیبهشت ماه سالجاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل شد. این کارگروه که به ریاست استاندار و دبیری سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزار می شود تا کنون دو جلسه اصلی و شش جلسه کارشناسی برگزار کرده است.



:: موضوعات مرتبط: اخبار شهرستان بشاگرد , آخرین اخبار استان هرمزگان , آخرین اخباراجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: بشاگرد به لحاظ معدنی جزو غنی ترین شهرستان، اخبار بشاگرد، عصرایران، اخبارانلاین، خبرگزاری مهر،رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ,
**به وب سايت خبری عـصـربشـاگـرد خوش آمدید** هدف از تشکیل این وب سايت بحث وبررسی نسبت به مسائل فرهنگی واجتماعی،اقتصادی،سیاسی (چالش ها و فرصت ها) استان هرمزگان بخصوص گزارشات خبری ،تحلیلی انتقادی و پیشنهادی وارائه راهکار مناسب جهت حل مشکلات شهرستان بشاگرد می باشد. ***********************************

 

تبادل لینک هوشمند


برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عصر بشاگرد به آدرسasrbashagard93.lxb.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2116
بازدید دیروز : 3317
بازدید هفته : 7315
بازدید ماه : 17260
بازدید کل : 240199
تعداد مطالب : 790
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com